Разходка по пътя на кариерната промяна

  • 29 май 2017 14:45

  • 2659
  • 0
Разходка по пътя на кариерната промяна
© Pixabay

Различни лица, техните истории, богатият им опит и общата цел за професионален напредък. Всичко това ще бъде събрано и разказано на едно място – SOHO coworking room на ул. „Искър“ в София. Датата е 5 юни (понеделник), а началният час 18:00.

Темата на събитието е „Различните лица на кариерната промяна“, като главните роли са поверени на пет дами. Те ще споделят какъв е бил пътят на професионалното им развитие, какви са предизвикателствата за тях в света на техническата комуникация, как съумяват да „жонглират“ с разнообразните задачи, с които ги сблъсква ежедневната им работа.

„Ти можеш да се занимаваш с това, което да ти носи и радост, и смисъл,
и достойно възнаграждение.” Думите са на Лили Георгиева – кариерен консултант с опит в HR сектора, а в своята откриваща презентация тя ще разкаже що е то „личен брандинг“ и какви са стъпките за успешното му реализиране.

Втората част на събитието ще е не по-малко интригуваща, а принос за това ще има пъстрата палитра от участници в дискусионния панел. Своите истории ще споделят Щилияна Русева (филолог, преводач и преподавател в Технически университет – София), Дина Темелкова (изпълнителен директор на Alcatel-Lucent България), Ренате Кемпф (Тechnical Writer във VMware) и Евелина Крумова (програмист, продуктов мениджър във VMware).

Мероприятието се организира за втора поредна година с помощта на tekom Bulgaria и Women who Code и ще се проведе непосредствено след специализираната конференция за технически комуникации Evolution of Technical Communications - ETC (1 и 2 юни в София).

Знаем ли как да ръководим собствения си кариерен път? Каква връзка съществува между образованието и бизнеса през очите на експертите? Как креативността се вписва в определяния за „суховат“ IT свят? Кои са необходимите качества, за да израснем професионално? Умеем ли да водим малките битки по пътя към големите цели? През какви метаморфози преминаваме, за да се утвърдим в професионалното си поприще?

Ако някога сте си задавали поне един от тези въпроси, или самите вие има какво да споделите от собствения си опит, то значи мястото ви е ТУК! Станете част от тази разходка по пътя на кариерната промяна.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
2659 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини