Поредна стрелба в САЩ, мъж застреля 8 души след спор с жена си (обновена)

  • 28 май 2017 20:36

  • 13800
  • 0
Поредна стрелба в САЩ, мъж застреля 8 души след спор с жена си (обновена)
© gettyimages (архив)

В селски район на американския щат Мисисипи бе арестуван мъж, който застрелял осем души след спор с жена си и нейни роднини, предаде БТА, цитирайки АП.

Задържаният е 35-годишният Уили Кори Годболт, който е с психически проблеми и неведнъж е извършвал насилие и въоръжени обири. Сред убитите има две момчета. Годболт стрелял по хората в три къщи - две в Брукхейвън и една в Боге Чито, на около 110 км южно от град Джаксън, съобщи щатският клон на ФБР. Това станало, след като властите били повикани заради семеен спор. Годболт е приет в болница с огнестрелна рана. Властите не уточняват как е бил ранен, нито дали е свързан с жертвите. Засега не са повдигнати обвинения и не се знае какъв е бил мотивът за нападенията.

Самият Годболт обаче даде видеоинтервю за местния вестник "Клариън стар леджър". Той казва, че разговарял с жена си и нейни роднини, защото искал да вземе децата си у дома. Съседи се обадили в полицията със сигнал за семеен спор. Сред убитите е 36-годишният полицай Уилям Дър. Имената на другите жертви засега не се съобщават. Годболт казва, че не искал полицията да го залови жив. "Не заслужавам да живея след това, което сторих. Намерението ми беше Господ да ме убие. Свършиха ми патроните. Исках да се оставя да ме убие полицай", заявява той.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
13800 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини