Макрон: Доналд Тръмп има желание за добри отношения с Франция

  • 28 май 2017 09:17

  • 4488
  • 2
Макрон: Доналд Тръмп има желание за добри отношения с Франция
©

Президентът на Франция Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на изрази задоволство от „умението на президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския да слуша“, след срещата им по време на събирането на високо равнище на страните членки на Г-7 в Италия, пише The Hill.

„Открих някой, който е открит и готов да има добри отношения с нас“, заяви Макрон. Коментарите на френския президент следват напрегната дискусия между членовете на Г-7 относно това дали Тръмп ще изтегли САЩ от Парижкото споразумение за климата.

Отказът на Тръмп да подкрепи споразумението предизвика особеното раздразнение у германския канцлер Ангела Меркел, която определи преговорите като „незадоволителни“.

Но Макрон има по-добро мнение за дискусиите с Тръмп, сочейки че двамата са можели да общуват продуктивно и с взаимно уважение.

„Видях лидер със силно мнение по редица въпроси, които и аз споделям – борбата срещу тероризма, готовността да запазим мястото си в семейството на нациите и с който имам някои разминавания. Ние говорихме спокойно. Видях човек, който слуша и който е готов да работи“, посочи президентът на Франция.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
4488 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.06.03 | 02:31

2
тъпчо е типична крава ..самодоволна ,знае по нещо за света ,но не напълно, счита ,че кравите са най-умните животни и пренебрежително гледа на другите народи ..това е от незнание..най -голямия сбираток от наций престъпници ,които намерили къде да се скрият от закона...

2017.05.28 | 15:55

1
И МЕЛАНИ ИМА ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ГУШКА ПОД ЗАВИВКАТА С ПУТИН ..НО ПОНЯКОГА ТРЯБВА ДА ПУСКА И НА ТЪПЧО...

Добави коментар

Водещи новини