Евакуираха лондонски супермаркет и театър (обновена)

  • 27 май 2017 18:14

  • 15484
  • 1
Евакуираха лондонски супермаркет и театър (обновена)
© gettyimages (архив)

Посетителите на супермаркет от веригата Сейнсбърис (Sainsbury's) в югоизточната част на Лондон са били евакуирани днес заради мъж, въоръжен с нож, съобщи БТА, позовавайки се на Би Би Си.

На мястото на инцидента са пристигнали служители на полицията, които са задържали мъжа. Районът е отцепен, в небето кръжат вертолети. Няма информация за пострадали. Бликзите улици са блокирани, а на гражданите е препоръчано да избягват района. Великобритания днес понижи степента на терористична заплаха, въведена след терористичното нападение в Манчестър на 23 май, военнослужещи обаче ще партулират по улиците на британските градове до 30 май.

Стотици души бяха евакуирани от театър "Олд Вик" в Лондон по време на представление, а на място е пристигнала полиция, предаде АП. Посетители съобщиха в Туитър, че сутрешно представление на "Войцек" с участието на Джон Бойега е било прекъснато от служители на театъра и на актьорите и публиката е било наредено да напуснат. Снимки показват как полицаи отцепват района около театъра, който се намира близо до станция "Ватерло", където спират както влакове, така и метрото. Полицията съобщи, че е изпратила свои служители в театъра, но не даде повече подробности.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
15484 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Веселин Василев

2017.05.27 | 20:27

1
У нас да се евакуира Народното събрание и да не се пуска вече в залата.

Добави коментар

Водещи новини