Генералният секретар на ООН с важен призив към Доналд Тръмп

  • 27 май 2017 09:03

  • 6358
  • 0
Генералният секретар на ООН с важен призив към Доналд Тръмп
©

Генералният секретар на ООН Антонио Гутереш призова президента на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския да не излиза от Парижкото споразумение за климата, което задължава подписалите го страни да ограничат емисиите си на въглеродни газове, предаде ВВС.

„Смятам, че е важно правителството на САЩ да остане въвлечено, но излизането му няма да бъде края на света. Независимо от позициите на конкретното правителство, независимо за това за коя страна става дума, а САЩ са, разбира се, важни поради размерите си, всичките останали трябва да следваме начертания курс“, заяви Гутереш.

През миналата година на САЩ се падат 14% от световните емисии на газове. По време на предизборната си кампания Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския обеща да излезе от Парижкото споразумение, сочейки, че ограничението на въглеродните емисии възпрепятства ръста на индустрията.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6358 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини