Десислава Радева и Мелания Тръмп разгледаха музей в Брюксел (снимки)

  • 26 май 2017 06:12

  • 40037
  • 3
Десислава Радева и Мелания Тръмп разгледаха музей в Брюксел (снимки)
© Gettyimages

Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил и съпругите на други лидери от НАТО посетиха детска болница и разгледаха музей в Брюксел, съобщи Асошиейтед прес.

Г-жа Тръмп трябваше да се справи с известна несръчност и езикови бариери, за да помогне на болни деца да направят цветя от крепирана хартия. Те споделиха мнения за книги, филми и любими цветя. Съпругата на американския президент каза, че най-много харесва орхидеите и божурите.

Децата са основна тема в първото пътуване на г-жа Тръмп в Европа като президентска съпруга. Тя посети педиатрична болница във Ватикана и участва с белгийската кралица Матилде на форум за опазването на децата от онлайн експлоатация. Програмата на натовските съпруги включваше и посещение в музея, посветен на белгийския художник сюрреалист Рене Магрит. Докато разглеждаха картините, г-жа Тръмп разговаряше с Брижит Макрон, чийто съпруг спечели президентския пост във Франция. И двете жени имат огромна разлика във възрастта с мъжете си - Мелания е с 24 години по-млада от Доналд Тръмп, а Брижит е с 24 години по-възрастна от Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на.

При посещение в кралския дворец г-жа Тръмп, облечена в черна рокля с разголени рамене, размени няколко думи със съпругата на турския президент Реджеп ЕрдоганРеджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден на 26  февруари 1954 г. в Истанбул. Завършва, Емине, която беше със светла забрадка. В женската делегация беше и съпругата на българския президент Десислава Радева, посочва агенция Белга. Единственият мъж, който им правеше компания, бе Готие Дестене, съпругът на премиера на Люксембург Ксавие Бетел (двамата имат еднополов брак).

Последвайте канала на

Мая Йорданова
40037 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.05.31 | 16:56

3
Каква извратеност еднополов брак на премиера на Люксенбург..И това ми било Европата сбъркана педерасия

2017.05.29 | 17:33

2
Страшно много ограничени и агресивни индивиди има в тая държава и за това вървим само назад,ами не мога да разбера защо повечето много държът да си покажат простотията на обществени места,пък били те и в интернет...!

2017.05.29 | 17:33

1
То като се замисли човек къде са Люксембург и къде сме ние и смешни да ти станат подобни определения...Ти явно не осъзнаваш че не всички хора по света са като в твойто село,а сбъркана педерастия е подходящо като определение за положението в нашата държава!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини