Тереза Мей разговаря с Доналд Тръмп

  • 25 май 2017 20:44

  • 4110
  • 0
Тереза Мей разговаря с Доналд Тръмп
© gettyimages

Британският премиер Тереза МейТереза Мей Тереза Мей - британски политик Тереза Мей (по баща Брейзър) е родена на 1 октомври 1956 г. в е повдигнала пред американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския въпроса за изтичането в медиите на информации, касаещи разследването на атентата в Манчестър, предаде БТА, цитирайки Ройтерс и АФП.

Мей е имала възможността да изрази безпокойството си пред Тръмп заради изтичането в пресата на поверителни информации, докато двамата са изчаквали за груповата снимка на лидерите на страните членки на НАТО. Кадри, излъчени по телевизията, показаха Мей и Тръмп да си говорят, докато стоят един до друг, чакайки за снимката.

"Мей изрази мнението, че връзките, които двете страни имат в областта на споделяне на разузнавателни информации, са от огромно значение и са ценни, но каза, че споделената информация трябва да остане поверителна", заяви източник от британското правителство относно разговора на Мей с Тръмп. Същият източник каза още, че Великобритания се готви да увеличи военните си в Афганистан, които не участват в бойни действия в рамките на мисията на НАТО в Афганистан.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4110 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини