Великобритания запази минута мълчание в памет на жертвите от атентата в Манчестър (видео+галерия)

  • 25 май 2017 14:11

  • 2315
  • 3
Великобритания запази минута мълчание в памет на жертвите от атентата в Манчестър (видео+галерия)
© Getty Images/Guliver

Хиляди хора запазиха минута мълчание точно в 10 ч местно време в Манчестър, Лондон и други британски градове в памет на жертвите от атентата в зала "Манчестър арена", предаде ДПА.

Стотици хора се стекоха на централния манчестърски площад "Сейнт Ан", където бяха положени цветя и други символи, изразяващи почит към жертвите. При атентата в понеделник загинаха 22 души, а 59 бяха ранени. Имаше и изписани послания като "Заедно сме" и "Обичаме ви".

Правителството заяви, че във всички негови учреждения в центъра на Лондон ще бъде запазена минута мълчание и призоваха този пример да бъде последван и от други.

Властите посочиха, че тя е организирана "в памет на тези, които са загубили живота си, и на всички, които са били засегнати от атентата в Манчестър", пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2315 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.05.25 | 18:08

2
Сега ще палим свещи, ще мълчим, ще пускаме балони, докато тази безумна религия ни избива. Има едни други- по-виновни, които натъпкаха в главите на хората безсмислици като, права на хората след което им изпратиха орди от диваци за които се твърди че са хора. И така , човека се оз

2017.05.25 | 18:08

3
И така , човека се озова в мисловна безизходица докато първобитната сган го избива. Хора- опомнете се и се защитете.
asd

2017.05.25 | 15:45

1
да си вкарат още мангусти от пакистан, авганистан, африка и т.н.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини