От "Спаси София" питат защо НСО постоянно паркира на пешеходните зони пред МС (снимка)

  • 25 май 2017 12:32

  • 5972
  • 2
От "Спаси София" питат защо НСО постоянно паркира на пешеходните зони пред МС (снимка)
© Фейсбук/ Спаси София

На страницата си във Фейсбук организацията "Спаси София" публикува снимка на автомобил на НСО, паркиран пред Министерски съвет върху пешеходната зона на пл. "Независимост".

„Трудно е да накараш обществото да спазва правилата, ако за управляващите тези правила не важат“, заявяват от организацията и напомнят, че Ларгото е пешеходна зона, а не паркинг за автомобилите на Министерски съвет.

Според "Спаси София" е недопустимо и нагло да се афишира неспазване на правилата от най-високо държавно равнище, докато институциите се оправдават с нежеланието на гражданите да го правят. „Какъв пример мислят, че дават на обществото служителите на Министерския съвет и НСО с подобно поведение?“, питат от организацията.

„Няма да се откажем да се борим със сбърканата представа на властимащите, които живеят според известната максима на Оруел: "всички са равни, но някои са по-равни от другите", заявяват от "Спаси София".

„Автомобилите на НСО трябва да бъдат за пример, а не аватар на мутренско поведение на пътя“ заявяват още от организацията.

„Не приемаме, че някой служител на Министерския съвет, или дори – самият г-н Борисов, е толкова важен, че да стои над закона“, завършват от организацията.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
5972 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.06.07 | 09:51

2
КАКВО ЧУДНО ИМА ??? ТОВА Е БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКО Е ПОЗВОЛЕНО НА БОГОИЗБРАНИТЕ !!!!!!
мафия

2017.06.07 | 09:50

1
къде е паяка ,къде са КАТ ,хората не виждат ли,а боико си прави пас , мутренска държава това си е

Добави коментар

Водещи новини