Жесток скандал в ефира между АБВ и ДОСТ

  • 25 май 2017 07:52

  • 17524
  • 3
Жесток скандал в ефира между АБВ и ДОСТ
©

Жесток скандал се разрази в ефира на БТВ между представители на АБВ и ДОСТ. Причината е внесеният сигнал от страната на АБВ до главния прокурор и ДАНС за ДОСТ. Искането е да се забрани ДОСТ, тъй като била противоконституционна.

„Нееднократно сигнализирахме, че Турция се меси във вътрешните работи на България, чрез своята маша ДОСТ. Това бе потвърдено и от президента. За нас е кауза отстояването на българския, национален интерес и чистотата на политиката. Става въпрос за принципи“. Това коментира Трендафил Величков, зам.-председател на АБВ.

В отговор Евгений Михайлов, който е привърженик на ДОСТ, заяви, че това което наблюдаваме през последните 27 г. буди съжаление. „Аз разбирам АБВ, защото техният почетен председател играе за легитимацията на ДОСТ и почетният председател на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от“.

Запитан дали Ердоган прави опит за вмешателство в България, Михайлов отрече. Той смята, че това са лъжи и вмешателства. „Няма доказателства за това. Най-малкото АБВ има право да повдига този въпрос, защото над 90 000 гласа получи Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в на президентските избори от българските изселници в Турция“.

„Ние нямаме нищо против българските турци“, увери Величков. „Ние го правим и за тях. Ясно сме описали в сигналите си за мачкането и тормозът, упражняван върху тях. Те гласуваха за него, защото показа, че е президент на всички българи. Той напомни, че е имало назначени турци на ключови позиции. Ако имате проблеми с ДПС, решавайте си ги помежду си. Събудете се, днес е 2017 г., вие живеете в 1990 г.“, обърна се представителят на АБВ към опонента си

„Потресен съм, защото производните на Българската комунистическа партия са обявени за престъпна организация със закон, сега искат забраната на ДОСТ. Те приемат нареждания от Кремъл, а искат разобличаването и свалянето на маската на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от“, заяви Михайлов.

Трендафил Величков попита: „Какво е едното полезно нещо, което ДОСТ е свършил от своята създаване?“

Михайлов му отговори: „Шестмесечната партия ДОСТ събра повече гласове отколкото партията на Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и Движение 21 заедно и направи така че да не няма прокремълско мнозинство в НС. Доказано е, че вмешателство в българските работи има и то се нарича ген. Решетников и влияние на Кремъл в лицето на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на“, каза Михайлов.

Според АБВ ДОСТ е производна на ДПС, а агент Павел бил булката беглец от тройната коалиция. „Ако имате доблест трябваше да си тръгнете от ДОСТ. Какво прави един българин там?“

Михайлов се закани, че ще се видят в съда.


 


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
17524 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ники

2017.05.26 | 11:55

3
михаилов НЕ е БЪЛГАРИН - доказа го за пореден път
дуци

2017.05.26 | 11:55

2
Ефенди Михайлов , ти си един МИСКИНИН

2017.05.26 | 09:42

1
Mihaylov e demokrat,bravo pravi ti chest,che si prinsipen.A BKP-BSP-ABV= KOMUNISTI=na hilyadi ubiti,internirani,lageri na smarta v savremennata istoria na Balgaria.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини