Съновиденията носят полезна информация

  • 25 май 2017 06:19

  • 18648
  • 1
Съновиденията носят полезна информация
© Getty Images (Архив)

Луната е в знак Телец до 15:16ч – Внася някаква умиротвореност в живота. Появява се незнайно откъде апатия и лека тъга. Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши. До 15:16ч Луната се движи по празен курс – време, което е неблагоприятно за започване на важни неща. След това Луната се премества в знак Близнаци. Продължава да е неблагоприятно времето за важни действия поради негативната енергия на последния лунен ден от лунния цикъл.

29-ти лунен ден (от 05:55ч до 22:46ч на другия ден) – твърде опасно време, краят на лунния месец. Емоционалната енергия е твърде нестабилна. Именно затова не бива да се предявяват прекалени изисквания и претенции. Мнозина хора ще чувстват някакво вътрешно напрежение, все едно имат вътре пружина в тях, която се разпъва и е готова да ги разкъса. Това за съжаление често провокира спорове и конфликти. Всеки е добре да има самоконтрол над поведението и реакциите си, да избягва гневните изблици. Добре е да има запалена свещ около вас, повече светлина. Подходящо време за четене на мантри и молитви. Молитвата може да ви помогне да очистите вътрешното си пространство, когато се чувствате объркани, нерешителни и не знаете по кой път да поемете. Молитвата е начин, чрез който се предаваш, молиш за помощ и се отваряш, за да получиш подкрепа.

Отношения – Отношенията в този ден са напрегнати. Да се избягват изяснявания на отношения, влизане в спорове и конфликти. Най-добре е всички в семейството да се заемат с полезни дела. Всеки да се стреми да покаже най-доброто от себе си. Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни и гледайте да не ги докарате до раздразнение, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всякакъв вид секс и дори да забравите, че съществува такова нещо. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Бизнес - Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не трябва да се подхваща нищо важно. Да не се подписват контракти, договори, да не се сключват сделки, да не се приемат нови служители във фирмата, преговорите също трябва да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на персонала. Да не се провокират конфликти. В отношенията с колегите съблюдавайте строг неутралитет.
Подстрижка –Желателно е съвсем късо да се подстрижат тези, които планират през следващия месец големи промени. Обновете своите коси, за да могат резултатно да работят за вас. Боядисването на косата не се препоръчва. Това може да довлече проблеми с комуникациите и материалните ресурси. Оставете косите в покой.
Сънища – Съновиденията носят много полезна информация за тези, които искат да разберат себе си и своята душа. На символично равнище са поставени вашите най-сложни душевни проблеми. Бъдете внимателни към всичко, което ви се присъни дори да ви се стори на пръв поглед пълна безсмислица.
Новолунието настъпва в 22:46ч в знак Близнаци. Започва 1 лунен ден – време за работа с желания, време за лунна диета.
Каквото и да ви се случва и колкото и лошо да изглежда днес, то е без значение, защото животът продължава и ви очаква един по-добър утрешен ден и нови усмивки!

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
18648 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
СТЕФАН СОКОЛОВ - БРЮКСЕЛ

2017.05.27 | 21:29

1
ИВЕЛИНА ПЕНЧЕВА Е ПЛАГИАТ!

Добави коментар

Водещи новини