Откриха хероин в килия на затвора в Бобов дол

  • 23 май 2017 15:39

  • 2575
  • 1
Откриха хероин в килия на затвора в Бобов дол
© Булфото (архив)

За пореден път надзиратели от затвора в Бобов дол откриха хероин в една от килиите на лишените от свобода. Веднага след находката е подаден сигнал до местното полицейско управление, пише "Монитор".

При извършения оглед на място полицаите са установили с полеви наркотест, че веществото е хероин, а общото му тегло е 4 грама. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Бобов дол, уведомен е дежурен прокурор.

Това е втори пореден случай в рамките на малко повече от седмица. Предният път надзирателите откриха хероин скътан в парче хляб. Пратката пък трябваше да бъде предадена на затворник по време на свиждане. „Натъквали сме се на хероин в люти чушки в буркан. Взимат изтърбушват ги и вътре в станиол пъхат хероин. После отново слагат дръжката на чушката, затварят буркана и така хероина съвсем лесно може да достигне до затворника. Разкривали сме какви ли не нелепи случаи“, коментираха запознати от зандана.

Последвайте канала на

Novini.bg
2575 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.05.25 | 09:32

1
То това е страшна новина! По всички затвори гъмжи от наркотици и нарко завсими! Направиха две, три предавания за наркотиците по затворите, и сега видиш ли, изведнъж откриха хероин! Смешници

Добави коментар

Водещи новини