РБ: КСНС да обяви дали армията е готова за защита от атака

  • 23 май 2017 13:50

  • 3328
  • 3
РБ: КСНС да обяви дали армията е готова за защита от атака
© Getty Images (Архив)

Политическият съвет на Реформаторския блок изразява искрени съболезнования към близките на жертвите от атентата в Манчестър, към правителството на Обединеното кралство и към целия британски народ.

"Поредният чудовищен терористичен акт показва, че сигурността на Европа става все по-трудно постижима и изисква обединени и ефективни действия от всички държави на Стария континент. Сега, повече от всякога, Европа трябва да се превърне в мощен щит срещу терористичната заплаха и да обедини усилията си за борба срещу ислямския фундаментализъм", се казва в позицията на формацията.

Оттам коментират, че предстоящият Консултативен съвет за национална сигурност при президента трябва да даде ясен отговор на българските граждани каква е готовността на армията, службите и институциите за превенция и защита от терористична заплаха.

 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3328 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ьь

2017.05.29 | 08:57

3
Готова.., нали преди 30 дена ви казаха колно е готова" само частично да изпълнява задълженията си "Като стане нещо лашо или за парада се сещате за нея. След това пак няма пари, да почака до др година и т,н.Пази боже да не стане нещо такова тук, че тогава ще ни проглушат ушите кой

2017.05.29 | 08:56

2
РБ,да потърси кой унищожи ,кой разглоби ,кой продаде българската армия и българското въоръжение .БР ,нали имате Нато ,за какво вие е готовността на армията ,институциите и т. н. и тн. .То няма армия Вие от РБ унищожихте всичко в държавата .Сега ще берете плодовете .Вие намате пр
дуци

2017.05.29 | 08:56

1
Цървули , та ние армия имаме ли бе смешници ? кой па ви вярва , армия и полиция имаше едно време да ви факам в смешниците !

Добави коментар

Водещи новини