Астросъветът: Не бъдете нетърпеливи и импулсивни

  • 23 май 2017 06:19

  • 3686
  • 0
Астросъветът: Не бъдете нетърпеливи и импулсивни
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 15:34ч. Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Добър период за краткосрочни дела. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо. Подходящо е за масаж на лицето, което ще повдигне тонуса на кожата. Възможни са мигренозни пристъпи. Очите, ушите и горната челюст също са уязвими. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

След 10:00ч Луната тръгва по празен курс до 15:34ч, когато ще се премести в знак Телец. През този период избягвайте да захващате важни неща.

27-ми лунен ден ( от 04:37 до 05:14ч на другия ден) е за мистично преображение, свързване с духовните източници, ден за постигане на божествена мъдрост и знание. Ден на Нептун, свързан е с водата. Този период представлява хармонично съчетание на разума с интуицията. Полезно е да се занимавате със самообразование. Християните свързват този ден с легендата за падането на манната небесна. Време за подготовка за нов жизнен етап. В този ден са опасни заблудите, разсеяността, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Задача номер едно е да намерим себе си и смисъла на живота. Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са пиянството, силната музика, съненото състояние, облаци и огледала. Днес е много подходящо време за медитативни практики, но без концентриране върху определени изображения. Свързан е с лечителството, молитвите и светлите надежди за бъдещето. Опасно е да се гледа в днешния лунен ден огледало. Добре е човек да е на път и да не се привързва към определено място, да се слуша музика (но не и рок - това е тежка музика, която действа на долните чакри), да се общува с природата. Сложността на този ден се състои в това външната подвижност да се съчетае с пълното вътрешно разпускане и откритостта ни към тънката информация. Трябва да бъдем по близко до семейството си и близките ни хора, да им помагаме. Не зацикляйте върху конкретни житейски и особено битови проблеми.

Бизнес – подходящо време за благотворителност. Всички останали операции с парични знаци са обречени на неуспех. Затова е желателно да се посветите изключително на спонсорство. Счита се, че парите дадени за благотворителност, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.
 

Секс - Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие. Опасно е да се прави секс във вода или до вода, тъй като може да предизвика здравословни проблеми и заболяване на пикочно-половата система.

Диета
– да се ограничи консумацията на картофи и цитрусови плодове.

Подстрижка – Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните. Подходящо е и за тия, които са решили да променят своя имидж.

Сънищата показват, доколко човек е способен да съществува в хармонични отношения с околното пространство и доколко е в състояние да запази равновесието между духовния и материалния свят.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3686 0

Свързани новини

Водещи новини