БСП направи дарение на ловешката болница

  • 22 май 2017 17:02

  • 6917
  • 3
БСП направи дарение на ловешката болница
© БСП

БСП направи дарение на ловешката болница, съобщиха от пресцентъра на партията.

Левицата иска министрите на финансите и на здравеопазването да предложат план за спасяване на областната болница в Ловеч и други областни болници, които са пред фалит. „Ако не се вземат мерки до 2-3 месеца, ловешката болница ще фалира“, предупредиха лекари пред лидера на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която бе там по тяхна покана. Те споделиха, че не са получавали заплати от февруари , масово напускат техни колеги, а сметките са запорирани.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за съобщи, че във вторник на КСНС при президента ще настоява здравеопаването да стане приоритетно елемент на националната сигурност. „Ще предложа на лидерите на другите партии да постигнем надпартийно и национално съгласие. Трябва трайно да решим проблема, така че всеки българин да има достъп до здравеопазване, да има последователна държавна политика за областните и общинските болници, където се лекуват бедните хора и тези, които нямат възможност да доплащат в скъпите частни клиники“, настоя Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6917 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
месара

2017.07.27 | 14:48

3
бе другарката курнелия не знае ли че изборите отминаха , що се набутва с тия дарения !?
оня с коня

2017.07.27 | 14:48

2
Да я закриват тая болница, няма какво да я спасяват. Лекарите да заминават за чужбина да работят за нормални заплати. А болните хорица да вървят пред къщата на предателя Борисов да им врачува.
гост

2017.05.23 | 08:38

1
Щото скоро е щял да им изтече срока на годност ....

Добави коментар

Водещи новини