Валентин Радев: Бургаска област е с най-висок коефициент на престъпност

  • 22 май 2017 15:35

  • 4719
  • 1
Валентин Радев: Бургаска област е с най-висок коефициент на престъпност
© булфото

Бургаска област е с най-висок коефициент на престъпност. Това обяви Радев след проведена среща с главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в и министъра на туризма Николина Ангелковав Бургас.

Това е изчислено на база данни от последната година като коефициентът е 17,9 за Бургаска област, предаде радио Фокус. За сравнение коефициентът на престъпност в Смолянска област е 4, обясни Радев. Картата за измерване на криминогенната обстановка е нова и предстои министърът на вътрешните работи да я предства пред премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

В Бургас Радев обясни, че за предстоящия туристически сезон ще бъдат командировани 976 полицаи, като ще бъдат изпратени униформени и от Румъния, Полша, Чехия и Унгария.

Той увери, че летният сезон ще протече нормално и няма да бъдат допуснати случаи като миналогодишната престрелка в заведение в Слънчев бряг, при която един мъж бе убит, а трима ранени.

Последвайте канала на

Нора Виткова
4719 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
джони

2017.05.22 | 20:35

1
Най-добрия град за живеене....на мутрите.

Добави коментар

Водещи новини