Кристен Стюарт заживя с приятелката си

  • 22 май 2017 12:49

  • 33307
  • 4
Кристен Стюарт заживя с приятелката си
© Getty Images

Американската актриса Кристен Стюарт вече живее с приятелката си – модела Стела Максуел. Двете делят покрив и постеля в къща в Лос Анджелис, собственост на звездата от „Здрач”, и дори се замислят за следващата крачка, а именно сватба, пише "Монитор".

Според източници, близки до бившата половинка на Робърт Патинсън, и в момента тя се обръща към Максуел като към своя съпруга. Искрата между тях пламва преди около година, а майката на Стюарт познава модела и е дала на влюбените дами своята благословия.

„Не всички са съгласни, че Кристен е готова да се врече в пълна вярност на Стела. Тя има сериозни проблеми, когато става дума за дългосрочна връзка, и никога досега не се е опитвала да се бори с тях. Непостоянна е и може да промени решението си в рамките само на една нощ. Приятелите й се притесняват, че ще се нарани, или по-вероятно – че ще нарани Стела. Засега обаче нещата между тях са страхотни, прекарват всяка секунда заедно”, допълват приближени до звездната двойка пред сп. Grazia. Те напомнят още, че това е първата сериозна връзка на Стюарт, след като тя обмисля брак и с Патинсън, с когото си партнираха в сагата „Здрач”. И двамата наскоро коментираха, че проявяват интерес към следващ филм от популярния сред тийнейджърите франчайз. Единственото условие на Кристен е да не се спекулира с личния й живот.

В момента актрисата е в Кан, където промотира късометражния си филм Come Swim.

Последвайте канала на

Novini.bg
33307 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Blue

2018.01.08 | 20:03

4
Bliz-Bliz

2017.05.28 | 18:25

3
Тия лизблизки ако заживея с тях ще ги излекувам от педерастията.

2017.05.28 | 18:25

2
Ако ги разбера къде живеят, ще ги насиля и ше ги задуша и двете

2017.05.28 | 18:25

1
лесбоклуци

Добави коментар

Водещи новини