Любовен хороскоп за седмицата

  • 22 май 2017 11:06

  • 8486
  • 0
Любовен хороскоп за седмицата
© Pixabay

Овен - През този период ви очакват множество контакти и срещи. Трудно ще бъде да останете сами. Ще бъдете доста активни и неординарни. Всяко запознанство може да се окаже съдбоносно и да преобърне вашият живот. Тези, които са нерешителни, звездите съветват да признаят своите чувства и при това да го направят по екстравагантен начин. Няма да ви е лесно да се спрете на определен човек, тъй като ще е трудно да определите кой какъв е.

Телец - Тази седмица звездите ви съветват да напълните сърцето си с енергията на любовта. Приемете с благодарност грижите и нежността на партньора си, отговорете с взаимност. Постарайте се да премахнете от живота си претенциите и недоволството. На Телците, които са сами може да им се усмихне щастието в личния живот през този период, но и вие подпомагайте съдбата – движете се повече сред хора, помолете да ви запознаят с ново лице и т.н. Тайните връзки може да станат за вас значими и важни. Макар и да продължавате да скривате своята страст, сърцето ви ще осъзнае, че това не може да продължи за дълго. А тези, които имат дълготрайни отношения трябва да се усамотят с любимия човек далеч от шума и светската суета.

Близнаци - През тази седмица ще се отличавате от тълпата и непременно ще бъдете забелязани. Ако се влюбите, то ще усетите как на гърба ви „поникват” криле и ще ви се иска с цяло гърло да се провикнете за своите чувства. Дори установени вече отношения може да придобият лекота и възвишеност. В тях внесете повече романтика и иновации. Време на необичайни изненади. Бъдете предприемчиви и инициативни. Ако сте още сами, то не следвайте традиционният маршрут, а потърсете любовта там, където по-рано не сте и мислили, че ще я намерите.

Рак - В следващите дни не се опитвайте да завоювате сърцето на любимото същество активно и напористо. По-добре е да действате меко и ненатрапчиво, бъдете търпеливи. Много е възможно обектът на вашата любов скоро сам да прояви инициатива. Не бързайте да разкривате душата си. Продължавайте да бъдете загадка за любимия човек. Избягвайте да сте непрекъснато пред погледа му, само за кратко се показвайте – така ще останете по-дълго време в ума му. Нека вашият избраник/ца да ви следват. Това е интересна игра, която позволява на влюбеното сърце да бие по-силно и бързо.

Лъв - Мнозина Лъвове, които са сами ги очаква приятно запознанство, изпълнение на съкровени желания. Но не стойте и вие със скръстени ръце, а подпомагайте съдбата. Излизайте повече сред хората, посещавайте събирания. Романтичните отношения няма да ви оставят равнодушни. Ако пък отношенията ви са стигнали до „сватба”, то не бързайте да обявявате намеренията си. Насладете се още един на друг, правете съвместни планове за бъдещето.

Дева - Ако нямате още партньор – действайте! Няма нужда да чакате чудеса. Те няма да влязат в живота ви просто така, без известни усилия от ваша страна. Не позволявайте на страха да ви спре, тъй като сърцето ви отдавна жадува за любовта. При установените връзки не е препоръчително сега да се правят кардинални изменения. През тази седмица в отношенията ви е възможно да се случат приятни промени. Оценете ги по достойнство и вижте перспективите в тези трансформации.

Везни - През тази седмица симпатиите на Везните може да предизвика човек работещ в съседният отдел, близкият офис или при работа по служба. Да устоите пред съблазните на служебният флирт и да скриете чувства ще е твърде трудно, но все пак не се поддавайте на изкушенията. Тези, които търсят своята половинка да стягат багажа си, да си купят билет за някой спа център или обиколка с екскурзовод. Това е начина, по който ще срещнете съдбата си. А ако вече са срещнали любовта, пак е добре да направят същото и да отпътуват, където ще натрупат нови емоции и впечатления.

Скорпион - Да се влюбите през тази седмица няма да е толкова трудно, тъй като Слънцето и Уран зареждат с позитив пространството около вас. Сред претендентите на вашето сърце изберете най-неординарната личност и тогава ще се радвате на изобилие от впечатления и емоции. Случайно запознанство може да се окаже съдбоносно, така че бъдете внимателни кого срещате на своя път. Друго събитие на седмицата може да стане възвръщане на стари и проверени отношения. С кого да свържете бъдещето си – вие решавате.

Стрелец - Благоприятно време за флиртове и любов. Ако нямате още партньор, то обезателно използвайте това време за запознанства с противоположния пол. Връзките започнали сега ще бъдат краткотрайни, но затова пък необичайно красиви и романтични. През периода Венера и Нептун могат да размътят ума на семейните Стрелци и преди да тръгнат по този хлъзгав наклон, добре да си направят сметката какво имат да губят и готови ли са да го загубят. След такова решение установените вече отношения могат да пострадат.

Козирог - Опитайте се да се грижите повече за своята половинка. Обградете я със своята топлина, нежност и привързаност. Помагайте, защитавайте и бъдете благодарни. Козирозите, които са сами, сега не е тяхното време да търсят нови запознанства и романтични срещи. Време за кардинални промени в партньорските отношения. Сега е време да насрочите дата за годеж, сватба, запознанство с роднините на партньора си или представянето му на своите роднини. Идеално време за признание в любов.

Водолей - Не пренебрегвайте случайните запознанства. Много е възможно да срещнете по пътя си човек, който да се окаже вашата втора половинка. Бъдете нащрек за знаците и срещите, които съдбата ви изпраща. Ако досега не сте имали служебен роман, удържете се и сега да не го започвате. Дори, ако сърцето в е препълнено от желание да бъдете с обекта на вашата любов и симпатии, а страстта ви поглъща все повече и повече, то изчакайте поне до следващият понеделник. Проверете силата на чувствата на партньора си.

Риби - Рибите, които са сами, нека да се вслушват в случайно подхвърлени фрази и непоискани съвети. Особено важни могат да се окажат препоръките на близки хора. В края на краищата именно те най-добре знаят какво ви е необходимо, за да бъдете щастливи. През тази седмица може да се увлечете сериозно и да забравите за вашите задължения. Венера и Нептун ще украсят вашата страст в меки тонове, поради което ще е трудно да устоите. Изчакайте малко до следващите аспекти на Венера и Сатурн, които ще ви помогнат по-обективно да погледнете на ситуацията.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8486 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини