Астро: Луната е в знак Риби - знакът на космическата хармония

  • 21 май 2017 06:32

  • 5428
  • 0
Астро: Луната е в знак Риби - знакът на космическата хармония
© Pixabay

Луната е в знак Риби  до 13:12ч- знакът на космическата хармония. В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Доверете се на интуицията си.

Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Ще преобладават романтично настроение и мечтателност. Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва употребата на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се използват духовни практики. Чудесен ден за духовни инициации, но да се избягва екстрасензорното лечение. Отдайте времето си на семейни ангажименти.

Луната ще се движи по празен ход от 06:40ч до 13:12ч, когато ще премине в знак Овен. През този период не е препоръчително да предприемате нищо ново и важно.

25-ти лунен ден (0о 03:31 до 04:03ч на другия ден) – Негов символ е раковината. Денят е пасивен. Желателно е да се уедините и да се обърнете към вътрешният си свят т.е. да се затворите в своята раковина. Прекарайте времето в изолация, за да съберете сили и да намерите опора за по-нататъшното съществуване. Може да забележите упадък на силите си, че изпадате в апатия и някаква вътрешна опустошеност. Добре е повече да почивате, да запазите спокойствие, противопоказно е да бързате и да се суетите. Бързането само ще донесе повече проблеми. Всичко, което правите трябва да има своето основание. Срещите протичат добре, но без особен подем.

Отношения  - Желателно е членовете на семейството да контактуват колкото може по-малко. Всеки трябва да осъзнае своята роля в семейството и да помисли как да промени към по-добро личните отношения. Избягвайте да задавате въпроси и всички откровени разговори, както и изясняване на отношенията. Постарайте се да заинтересовате партньора си и да намерите общо развлечение.
Сексът е необходимо да бъде бавен. Позите е необходимо да се подбират без да предизвикват напрежение за двамата партньори. Препоръчва се преди любовните игри да се пие малко червено вино.

Бизнес - Енергията на деня е напълно противоположна на активните действия. Колкото и да се стараете, трудно ще ви се получат нещата. Подходящо време за провеждане на инвентаризация, не се занимавайте с много важни документи, правете това, което не изисква повишено внимание и отговорност. Крайно противопоказно е да се сключват договори, съглашения, установяване на нови връзки, вземане на отговорни решения.

Покупки - Може да купувате това, което ще възстанови вътрешният ви покой – книги, ароматни масла, всякакви дрънкулки, текстил, дребни предмети за бита. Важното е да способства вашето успокоение и да ви носи спокойствие.

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.
Сънища са пророчески, но трябва да умеете правилно да ги изтълкувате.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5428 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини