Харесайте facebook страницата ни

Татяна Дончева: Коалицията няма да се разпадне, въпреки скандалите

Коалицията няма да се разпадне, въпреки скандалите, защото никой няма интересот това. В много деликатно положение са и ЕНП и ЕК и ЕС. Преди изборите ОП бяха недопустим партньор, а след това националистите станаха допустими в правителството. Това каза лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа ... към профила в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

По думите й притеснителното е, че част от ОП имат това поведение отдавна. „То се изразява не само в това да се снимаш в музей с нацистки поздрав, а да си сложиш снимката и във Фейсбук. Това показва глупост. Висшите постове във властта не са за глупави хора, които не могат да преценят как да се държат. Това показва, че тези политици искат да се харесат с тези снимки на една определена група хора. България не може да си позволи да прави впечатление на расистка страна“, подчерта Дончева.

„Българинът не е човек, който би нападал бежанци на улицата. Трябва да се даде отпор на неонационализма“, категорична беше тя.

Дончева коментира и съдебната реформа. „Срещата между Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република ... към профила и Лозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си ... към профила бе със знак конфликтът в съдебната система да бъде потушен“, смята юристът.

Според Татяна Дончева назначенията на Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правосъдието. Родена е на 24 май ... към профила и Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа ... към профила не целят да правят реформа. Тя прогнозира, че до края на тяхното пребиваване в кабинетите им, ще слушаме, че те са направили радикална реформа, но няма да е така. Те нямат професионални възгледи и нямат намерение да гонят това. Те ще изпълняват заповедите на падишаха си“, убедена е Дончева. „Това са едни универсални министри, които следят да се спази програмата на правителството“.

Дончева коментира и скандала ЦУМ гейт. „Нормалната административна хигиена изисква прием в кабинета си със заповед, а не в офис в ЦУМ. Службата изисква да имаш усет и вестибуларен апарат по стълбичката на властта. Ако нямаш - ще те сполети участта на Гергов“.


 

Коментари
Коментари (2)
Коментирай
(гост)
21.05.2017 | 08:18

КАКВА КОАЛИЦИЯ ,ТОВА Е СБИРАТОК ОТ СВИНЕ ГЛАДНИ ЗА ВЛАСТ ,МАЙ ТОВА СЕ НАРИЧА СТАДО ...УЖ БЕ СВИНЬО НЕНАЯЛА СЕ ..ТОВА МИ Е ЛЮБИМЕЦА -БОКО..

Рейтинг:
 
3
(гост)
21.05.2017 | 12:46

Дончева никога не съм я харесвал но до някъде мисля че е права .

Рейтинг:
 
13
 
Добави Коментар