Харесайте facebook страницата ни

Каракачанов: Кога БСП разбраха, че сме фашисти?

© Булфото (архив)

Цялата тази кампания срещу "Обединени патриоти" има една цел - да разбие коалицията и да предизвика падане на правителството, каза вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов, който дойде в парламента за среща с депутатите от "Обединени патриоти".

Той беше помолен да коментира поисканата от БСП оставка на вицепремиера и също съпредседател на "Обединени патриоти" Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и ... към профила заради коментар за "майтапчийски снимки от Бухенвалд" в опит да защити подалия оставка заместник-министър на регионалното развитие Павел Тенев, чиято снимка с хитлеристки поздрав предизвика обществена дискусия. "Кога БСП разбраха, че сме фашисти?", попита Каракачанов. Когато Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на ... към профила още преди края на предизборната кампания обясняваше, че може да направи правителство само с Обединените патриоти, не знаеше ли, че сме фашисти, коментира той. Стига с тези евтини политически номера, призова Каракачанов. По думите му трябва да има и някакъв морал в политиката. Не може до вчера да обясняваш колко сме добри и как искаш да работиш само с нас, а днес да обясняваш точно обратното, коментира Каракачанов.

По отношение на служителя на Министерството на отбраната Иво Антонов също със снимка с нацистки поздрав, Каракачанов коментира, че специално тази атака е организирана от ДПС и информацията е проверена. Естествено целта е ясна - да се дестабилизира правителството да се нагнети напрежение между "Обединени патриоти" и ГЕРБ и това да доведе падане на кабинета - елементарни игри, които няма как да минат, защото ние не сме от вчера, коментира Красимир Каракачанов. Той отбеляза, че след 27 години за втори път ДПС не са в управлението - 2014 г. благодарение на Патриотичния фронт, а сега - благодарение на Обединените патриоти.

Министърът на отбраната обясни, че в конкретния случай с Антонов става въпрос за снимка от преди 10 години и няма член от нито един закон, по който заради нещо подобно той да бъде уволнен. Каракачанов отбеляза, че Иво Антонов е от 18 години служител на МО и през това време атестациите от всички негови началници са отлични. По думите му това бил човекът, благодарение на когото започнала държавната политика за възстановяване на войнишките паметници извън България.

Той обясни, че заради притеснения около случая, Антонов е получил сърдечна криза и е настанен във ВМА. Не е нормално и човешко докато той е в болница, аз да вземам каквито и да било решения, ще изчакам да излезе оттам и ще го извикам лично на обяснения, каза военният министър. Говорил съм с премиера Борисов и му обясних ситуацията, разбрал съм се, че след като проведа разговор с Антонов, ще му докладвам лично и тогава ще решаваме, добави той. Не съм склонен да се връзвам на номерата на ДПС и на БСП и да влизам в тяхната кампания, добави Каракачанов.

Помолен да коментира намерението на ДПС да подкрепи законопоректа на ГЕРБ за мажоритарния вот, той каза, че според него това е част от сценария да се предизвика разкол между Обединените патриоти и ГЕРБ. Но нека добре да си направят сметката при наличието на алтернатива - втора етническа турска партия, която се появи на изборите, при мажоритарна система колко от тях ще бъдат следващия мандат в парламента, обърна се Каракачанов към депутатите от ДПС.

Коментари
Коментари (14)
Коментирай
(гост)
16.06.2017 | 03:52

хехе атент Дончо от 6 ти отдел на Държавна Сигурност Фашист не се излагай Дончо ти си си най обикновен милиционерски помияр доносник на милицията Истинските Фашисти такива като теб на сапун са ги правили мършо ниедна

Рейтинг:
 
3
(гост)
16.06.2017 | 03:52

Милион пъти съжалявам че ги подкрепих тия на изборите .

Рейтинг:
 
8
(гост)
16.06.2017 | 03:52

Как клекнаха , всичко го направиха в името на България . Дрън, дрън мислят че някой им вярва на тия предатели .

Рейтинг:
 
7
(гост)
16.06.2017 | 03:52

Вие не сте фашисти а нещо много по-лошо . Разминахте дори и Юда като предадохте своите избиратели дори за по-малко от 30 сребърника и клекнахте на мафията наречена ГЕРБ !!!!!!!!

Рейтинг:
 
6
(гост)
16.06.2017 | 03:53

Кой е тоя мех търбух плондир балон и цървул на снимката

Рейтинг:
 
6
(гост)
16.06.2017 | 03:53

Не ви е правилен въпросът,агент Дончо! Правилния би бил: "Кога БКП ви нареди да се правите на фашисти?!?"

Рейтинг:
 
10
(гост)
16.06.2017 | 03:53

АБЕ БКП ВЕЧЕ НЕ Е В ДУХОВАТА МУЗИКА ,СЕГА СЪМ НА ПРЯКО РАЗПОРЕЖДАНЕ НА КРАВИ С ТАЛИМАТ ОТ ЦРУ..КАКВО ДА СЕ ПРАВИ И ПРАВ МИ ГО ВКАРАХА ,,ТАКА ЧЕ..

Рейтинг:
 
7
(гост)
16.06.2017 | 03:53

КОКАЛА ,КОКАЛА И КОЖИЧКАТА НА БОКО ДА НЕ ИЗПУСНЕТЕ ОТ УСТА..ЛИЖЕТЕ ,ПРАВЕТЕ ЛЮБОВ ,ФЕЛАЦИО ,АЛА ТРАПЕЗАТА ДА СИ Е ВАША..ТАМ Е ИСТИНАТА БЕДНИ МОИ ПАТРИОТЧЕТА -ПЕДАЛЧЕТА ..И ТРИМКАТА..

Рейтинг:
 
8
(гост)
25.05.2017 | 08:48

СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ЛЕВИ ПОМИЯРСКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРО ЕВРЕЙСКИ ИЗПРАЖНЕНИЯ

Рейтинг:
 
10
(гост)
16.06.2017 | 03:54

Я ИДИ СИ НАЧЕШАЙ ГЪЗА ,НОЖЕ И ДА ТИ ПРЕМИНЕ НАРКОТИКА И ГЪЗЕСЪРБЕЖА...

Рейтинг:
 
4
осман (гост)
16.06.2017 | 03:54

Как така фашиста Антонов се разболя като му дръпнаха кокала от устата.

Рейтинг:
 
9
ANTIFA (гост)
16.06.2017 | 03:54

СМЪРТ НА ВСИЧКИ ИРАНО БЪЛГАРСКИ ПОМИЯРСКИ ФАШИСТИ

Рейтинг:
 
14
ИРАНЕЦ ХИТЛЕРИСТ (гост)
16.06.2017 | 03:54

АКО ТЕ ЗНАМ КОЙ СИ ЩЕ ТЕ НАМЕРЯ И ЩЕ ТЕ УБИЯ С ГОЛИ РЪЦЕ

Рейтинг:
 
0
РУСОФИЛ (гост)
16.06.2017 | 03:54

КОГАТО СЕ ПРОДАДОХТЕ ЗА 4 КОПЕЙКИ.НЕ СТЕ ФАШИСТИ,А ОБИКНОВЕННИ ПРЕДАТЕЛИ.

Рейтинг:
 
12
 
Добави Коментар