Лозан Панов продължава да настоява за среща с Румен Радев

  • 19 май 2017 08:49

  • 2593
  • 2
Лозан Панов продължава да настоява за среща с Румен Радев
© Bulphoto

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов заяви, че на срещата с премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще се обсъди съдебната реформа и „Цум гейт“, предаде репортер на novini.bg. Панов влезе в сградата на Министерски съвет и заяви, че най-важният въпрос е как ще продължи реформата в съдебната система и ще има ли реформа в дълбочина.

Това е първата такава среща, обясни той. По думите му, ще продължи да има подобни срещи с парламентарно представените партии.
Панов настоява да разговаря и с президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на въпреки неговия отказ.

Припомняме ви, че преди да поиска среща с премиера Борисов, Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет изпрати писмо на президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, в което го призова да сформира комисия и да разгледа казуса ЦУМ-гейт. Президентът отговори, че не е в неговите правомощия създаването на подобна комисия.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2593 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.05.21 | 18:46

1
БРАВО! НАКРАЯ ЕДИН ЧЕСТЕН СЪДИЯ СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ ПРОБЛЕМИТЕ.

2017.05.21 | 18:46

2
Не бързайте с квалификациите. И Виденов беше честен и до къде ни доведе честноста му?

Добави коментар

Водещи новини