Време е да подишаме свеж морски въздух

  • 19 май 2017 06:11

  • 4728
  • 0
Време е да подишаме свеж морски въздух
© Pixabay

Луната е в знак Риби от 06:53ч - Ако всеки можеше да си го позволи, то това е най-подходящият момент да прекараме в морски курорт, да подишаме свеж морски въздух. И тъй като мнозина са далеко от морето, трябва да го създадат в своето въображение.

Главното е да се даде почивка на очите и да се проветрят дробовете. Поощрявайте всяка творческа активност на децата. Нека да рисуват, да изрязват и лепят картинки, да моделират с пластелин, да играят с конструктор и т.н. Интензивно се натрупва творчески потенциал, активизират се творческите амбиции и не дава покой собствената “гениалност”. Опитът за себе изразяване е най-благоприятен при Луна в Риби. Вредно е да се потиска творческата активност. Ако бъдат пасивни съответстващите мозъчни центрове, се появява опасност децата да израстат като “сиви” личности.

23-ти лунен ден (от 02:25 до 02:59ч на другия ден) е напълно безопасен период, но може да стане и опасен, ако човек греши и върши неправилни действия. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза, да може да завърши най-неотложните си дела, които не трябва да се пренасят в новия цикъл. Имайте самоконтрол. Съсредоточете се върху своите цели.

Време за активни действия, но гледайте да не превърнете тази активност поради нетърпение в агресивност. В противен случай възникват проблеми. Не се препоръчва да се намирате на места, където има струпване на много хора. Трудно се контролират емоциите, а в тълпата бързо се зараждат отрицателни емоции. Неблагоприятно време за покупки.

За бизнеса е сложен период. Както и в останалите сфери, може да постигнете поставените цели, но може да имате и неприятности. Всичко зависи от правилността на действията ви. Началниците е добре да се самоконтролират и да не упражняват властта си над подчинените си. Да не им крещят и да не назначават наказания.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. Висок е рискът главата на семейството да превиши правата си и да се опита да реши проблемите чрез психологически натиск.
Неподходящо време за сключване на брак. Семейства създадени в този период са обречени на спорове и скандали. Подходящо е за развод в 23-ти лунен ден. Неприятните процедури ще преминат бързо и по-безболезнено.

Секс - От интимност сега е желателно да се въздържате, още повече че в този ден са твърде уязвими половите органи както на мъжете, така и на жените. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Занимавайте се с нещо друго.
Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4728 0

Свързани новини

Водещи новини