Те управляват 1.1 трлн. евро и идват на Шумът на парите

  • 18 май 2017 13:03

  • 2089
  • 0
Те управляват 1.1 трлн. евро и идват на Шумът на парите
© Getty Images

Представител на най-голямото управляващо дружество в Европа – Amundi, ще е един от лекторите на икономическия форум Шумът на парите.

По данни към 31 март компанията управлява активи на стойност 1.128 трилиона евро, равняващи се на около 1.2 трилиона долара.

Своето първо посещение в България ще направи Франк дьо Плесикс, главен изпълнителен директор и председател на Борда на директорите на IKS KB Amundi Group.

Той ще вземе участие в панел Лични финанси, който ще се проведе на 31 май от 11.15 часа в зала EFE на столичния хотел Маринела.

Припомняме, че френската компания Amundi постигна споразумение в края на 2016 г. за придобиването на Pioneer Investments, чието дъщерно дружество у нас е най-голямото управляващо дружество в страната.

С Франк дьо Плесикс чуждестранните лектори на Шумът на парите нарастват до пет.

Своето участие вече потвърдиха Сократис Лазаридис, главен изпълнителен директор и член на Съвета на директорите на Helex Group, Лудвиг Соболевски, изпълнителен директор на Букурещката фондова борса, както и изпълнителните директори на Белградската фондова борса и Македонската фондова борса, съответно Синиша Крнета и Иван Щериев.

Всички те ще вземат участие в панел „Капиталови пазари“, с който ще бъде открито събитието. Останалите панели са Недвижими имоти, Банки и небанкови финансови институции, Бъдещето на технологиите и Икономиката на България.

Шумът на парите е едно от най-големите икономически събития, провеждани в България. Неговото осмо издание ще се състои в рамките на два дни – 31 май и 1 юни. Форумът е безплатен за посетители, които обаче следва да направят регистрация на страницата на мероприятието: https://profit.bg/forum/

Повече за Шумът на парите може да научите и във Facebook или в специалната тема, създадена за събитието.

Спонсори на проявата през 2017 г. са Уникредит Булбанк, Алкомет, Адмирал Маркетс, Сирма Груп Холдинг, Amundi Asset Management, iuvo, Интернационал Хотел Казино & Тауър Суитс, Регус България, LG, Mastercard, Garitage Park и Американският университет в България.

Медийни партньори на Шумът на парите' 2017 са Novini.bg, Broker.bg, Economic.bg, Списание Икономика, Kaldata.com, Offnews, SmartMoney.bg и Enterprise Europe Network.

Последвайте канала на

Novini.bg
2089 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини