Доналд Тръмп заплашил внедрен в ИД агент на МОСАД?

  • 17 май 2017 09:51

  • 6078
  • 3
Доналд Тръмп заплашил внедрен в ИД агент на МОСАД?
© gettyimages (архив)

Животът на агент на израелските тайни служи – МОСАД, внедрен в Ислямска държава (ИД), е застрашен заради разкриването на поверителни данни от страна на американския президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, предаде РИА Новости.

Вестник "Вашингтон пост" написа, че 45-ият държавен глава на САЩ по време на срещата си с руския външен министър Сергей Лавров на 12 май 2017 г. е съобщил за планове на джихадистката групировка да извърши атентат срещу пътнически самолет с взривно устройство, монтирано в преносим компютър. Медията допълва, че според американски чиновници скенерите на летищата не могат да откриват експлозиви.

Информацията, получена от служителя на МОСАД, заслужава доверие, коментира РИА Новости. Медията допълни, че САЩ разглеждат варианта за въвеждане на забрана на превоз на лаптопи и други преносими устройва в ръчния багаж в полети от Европа. По-рано подобно ограничение бе въведено за полетите до Америка от няколко близкоизточни страни.

Данните за евентуална израелска връзка бе коментирана и от еврейската държава. Посланикът на Тел Авив във Вашингтон - Рон Дермер заяви, че отношенията между двете страни не са застрашени заради медийни твърдения, предаде Би Би Си.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6078 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
и без това

2017.12.22 | 13:42

3
всички в ИД са агенти на мосад,като се започне със главатаря им Ал Багдади или Шимон ортодоксален еврейн.
импийчмънт

2017.05.23 | 01:37

2
Време е да се покаже пътя за напускане на Белия Дом на болшевишкия фаворит !
сесесере УМРЕ комунизма УМРЕ рублата УМРЕ АМИ СЕГА

2017.05.19 | 06:42

1
МАРШ НА рубладжията

Добави коментар

Водещи новини