Удачен ден – работата ще спори

  • 17 май 2017 06:23

  • 5631
  • 0
Удачен ден – работата ще спори
© Pixabay

При Луна във Водолей е полезно натоварването на мускулите на гърба. Аеробиката подобрява работата на сърцето. Процедури усилващи регенерацията на кожата, сега са безполезни. Повечето пластични операции нямат успех. В това време е подходящо за профилактика на плоскостъпие и варикозно разширение на вените. Ходете боси по неравни повърхности. Подходящо за стоматологични процедури, за отделяне на брадавици и мазоли, педикюр, маникюр, перманентен макияж.

21 лунен ден (от 01:11 до 01:50ч на другия ден) е необходимо да се посвети на здравето. Добре е да се заемете с физическо натоварване и укрепване на тялото с полезна храна. Да се избягват продукти, които натоварват черния дроб като алкохол, колбаси, мазна храна, продукти съдържащи животинска мазнина и раздразнението. Символ на деня е Пегас.

Удачен ден – работата ще спори. В случай на нужда, може да разчитате на подкрепа. Хубаво е да си организирате любовни или приятелски срещи. Те ще преминат добре и ще донесат приятни вълнения. Ще усетите енергиен подем. Усамотението не се препоръчва и сега то особено ще тежи. Възможно е да получите интересни предложения. Още повече, че Луната прави секстил към Венера и тригон към Юпитер. Може да се радвате на хармонични отношения, добро настроение, а защо не и на някоя печалба от лотарийните билети.
Благоприятно време за всякакви пътувания, но те трябва да са планирани предварително, а не при спонтанно възникващи решения. Да започнете нещо кардинално в период на намаляваща Луна, не е добра идея, тъй като постоянно ще изпитвате недостиг на астрална енергия и като резултат успеха ще е крайно съмнителен. Действията днес са лекарство за всички психологически проблеми. Подходящо за обща семейна работа, за семейни разходки, за посещение на роднини, за прием на гости.
За бизнеса е твърде продуктивно време. Ако не си губите времето, то може да успеете да свършите много неща. Главното е добре да планирате действията си, за да не ви разсейват дребните грижи и несъществените детайли. Подходящо за покупки, но важно е не какво ви казват другите, не какво пише по форумите на Интернет, не рекламните материали, а какво ви подсказва собствената ви интуиция.
Днес може да постигнете вътрешна трансформация, да решите проблеми, с които по-рано не сте знаели как да постъпите. Важно условие за успеха е да бъдете честни не само с другите, но преди всичко със себе си. Добър ден да се заредите със сила и енергия от природата – чрез контакт с дърво, вода, слънце или чрез друг природен обект.
Подстрижката в този лунен ден е благоприятна, тъй като ще донесе радост и успех. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще привличате вниманието.
В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.
Сънищата носят в себе си информация за това, какви вътрешни конфликти пречат да се прояви творческата ви личност. Към тълкуването също трябва да се приеме творчески подход, да не се приема всичко буквално. Образите е необходимо да осмислите. Доверете се на интуицията, която по време на съня ще се прояви като тих шепот.
Добър ден за гадаене. Може да се обърнете към астролог, карти Таро и други.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5631 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини