Екатерина Захариева се срещна с Доналд Туск (снимки)

  • 16 май 2017 20:50

  • 2996
  • 6
Екатерина Захариева се срещна с Доналд Туск (снимки)
© МВнР

Заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на проведе в Брюксел едночасова среща с председателя на Европейския съвет Доналд Туск, съобщиха от пресцентъра на МВнР.

Туск отправи поздрави към премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който е стабилен и предвидим партньор, и изрази увереност, че ще продължи да работи с неговото правителство, както и досега. Председателят на Европейския съвет поздрави и Захариева за новия пост. Тя отговори, че с определянето на вицепремиер за правосъдната реформа третият кабинет на Борисов дава ясен знак, че това ще е един от най-важните акценти в работата му. Вицепремиерът поздрави Туск за преизбирането му на поста.



Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на препотвърди, че европейската и евроатлантическата ориентация остава основен приоритет за българското правителство. Тя запозна председателя на Европейския съвет с хода на подготовката за предстоящото българско председателство на Съвета на Европейския съюз. България ще даде своя принос във важните дебати за бъдещето на ЕС, уверен бе Туск.

Двамата обсъдиха ситуацията в региона на Западните Балкани, включително актуалните развития на политическите процеси в Република Македония. Доналд Туск оцени високо балансираната и отговорна позиция на България, ангажираността на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и отправения от него призив към македонските лидери за намирането на изход от политическата криза в югозападната ни съседка.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2996 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
evreina

2017.05.17 | 13:51

6
razpada6ta evropa, ot evropa nqma nikakva polza
hayabusa

2017.05.17 | 13:51

5
когато лайната се спаружат,срещите между изметта зачестяват. :Д
hayabusa

2017.05.17 | 13:50

4
ма случайна ли е била срещата...всъщност на кой му пука. :)

2017.05.17 | 13:50

3
Дреме ми на оная работа с кого се е срещнала тая парантия .
Петров

2017.05.17 | 13:50

2
Дали Туск щеше да устои на чара, компетентността и достоинството на Захарова, за Захариева дума да няма....

2017.05.17 | 13:50

1
наша магистралка ,обиколи всички и им даде ..аман от кур.ви..и мъжки и женски ..боко 3 е съставен на принципа на кур.вите ..дават гъза си ,а после им плащат яки суми ..за дупедавството ...

Добави коментар

Водещи новини