Забраниха на датската принцеса да се вижда с приятелка (снимка)

  • 16 май 2017 08:23

  • 15801
  • 2
Забраниха на датската принцеса да се вижда с приятелка (снимка)
© Getty Images

Датският кралски двор забрани на принцеса Мери да се вижда с близката си приятелка Каролин заради "купонджийския начин на живот", който тя водела, пише в. "Телеграф", цитирайки в. "Дейли мейл".

Семейството на престолонаследника на Дания поискало от бъдещата кралица да прекрати всички връзки с дружката си. Причина за това станали дръзките голи снимки на Каролин от гръцкия остров Санторини, от ски почивки и други места по света, които тя качвала в профила си в Instagram.

Принцесата била съсипана от новината, че трябва да се отдръпне от своите приятели, които не се вписват в кралския етикет. "Ролята на Мери като бъдеща кралица е много важна, затова тя трябва да избира много внимателно близкото си обкръжение, заяви източник, близък до кралския двор.

Мери и Каролин са близки от много дълго време. Родената като баронеса Каролин Елизабет Ада Иуел-Брокдорф е потомка на стар датски род. Тя е омъжена за Рори Флеминг, племеник на автора на прочутите романи за Джеймс Бонд Иън Флеминг.

След забраната двете приятелки вече не общували и не са забелязвани скоро заедно, като Мери дори пропуснала погребението на бащата на Каролин по-рано т.г.

Последвайте канала на

Novini.bg
15801 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.05.19 | 22:45

2
Ей такава принцеса ми се иска да...........
Ку.рю

2017.05.19 | 08:09

1
Еми и на принцесата ѝ се иска да се шляпка с големия боздуган...

Добави коментар

Водещи новини