Красимир Янков: В БСП вече няма да се чува различният глас

  • 16 май 2017 07:28

  • 2232
  • 4
Красимир Янков: В БСП вече няма да се чува различният глас
©

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за ми изтъкна само лични причини за моето освобождаване от ръководството на БСП. Аз нямам проблем с нея. Това е едностранно отношение. Тя да обясни.

Това каза пред камерите на БТВ Красимир Янков от БСП. Преди избора на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за аз говорих за промяната в партия. Тогава не съм влизал в договорки. Равносметката една година след конгреса е малко по-друга. И президентските избори, и парламентарните избори са плод на работата на всички. Сега ни освободиха четирима души от Изпълнителното бюро, а Нинова наложи четирима други, които имат опит. Според мен в БСП вече няма да се чува различното мнение и различният глас. Все пак ние сме демократична партия и политическите решения се взимат от колективните органи. Аз с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за лични разговори не съм водил, а само за действията на партията. За това ми е странен мотивът, че съм освободен по лични причини. Усетих това отношение още когато бях отстранен от избирателния район, където съм избиран два пъти и бях сложен в Добрич. Разбира се, че се чувам с Георги Гергов. При неговото отстраняване не чух един аргумент срещу социалиста Гергов, разкри Янков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2232 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.05.17 | 01:26

4
КОЯ Е ЛЯВАТА ПАРТИЯ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ? АМИ ТАКАВА НЯМА..ЛЕВИ СА НА ДЕДА ОПИНЦИТЕ ..И ЛЕВИТЕ И ДЕСНИТЕ МУ СТАВАТ ЕДНАКВО НА НОГИТЕ ..ТУКА СЕ БОРЯТ ДВЕ ГОЛЯМИ БУРЖОАЗНИ ПАРТИИ-БСП И ГРОБ ,ЗА ТОВА КОЙ ЩЕ Е ПО-ГОЛЯМ МИЛИОНЕР ...ЕЕЕ ,БОКО ПЕЧЕЛИ ..ТОЙ Е ВЕЧЕ МИЛИАРДЕР ..А НАРОДА ...АБЕ Я МУ ПО
monstakilla

2017.05.17 | 01:26

3
Разли4ния?на предатели отБОКОЛАНДИЯ като този слугинаж.
Сталинист

2017.05.17 | 01:26

2
до ти обяснят ?4е си предател си го знаеш и сам.
валери

2017.05.16 | 19:00

1
Курнелия е в паника , ще разцепи партията , но лошо нема !

Добави коментар

Водещи новини