Красимир Янков: Реформата в БСП не може да бъде само в смяна на лицата

  • 15 май 2017 19:22

  • 1434
  • 2
Красимир Янков: Реформата в БСП не може да бъде само в смяна на лицата
© БНТ

Не бих определил вчерашния пленум като чистка. Една година след избирането си за председател Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за ясно посочи своя екип. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ депутатът от БСП за България Красимир Янков, който вчера бе изваден от Изпълнителното бюро на левицата.

До момента Изпълнителното бюро не беше структурирано и имаше някакво двусмислие, а сега всички предложения са на председателя. Очакванията към това ръководство са големи. Всичките петима членове на новото Изпълнително бюро са млади хора, на които бе гласувано доверие, заяви Янков.

Трябва да има взаимовръзка между ръководството на БСП и парламентарната група на партията. Парламентарната група отстоява политиките на БСП, които се формират в самата партия, посочи социалистът.

Ако имам разминавания с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, то те са в посока как функционира БСП и как трябва да функционира. Реформата не може да бъде само в смяна на лицата. Организационната структура на БСП все още е същата, каквато е приета през 1990 г., каза още Красимир Янков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1434 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
stoiko

2017.05.16 | 16:43

2
Prasetata na koritoto se namesticha,gruchtjat samodovolno v edin glas.

2017.05.16 | 09:18

1
Вече всичко е ясно - няма ляво , няма дясно! Има само московски мекерета от ГЕРБ и БСП и техните ОФ-креатури! И Борисов на ГЕРБ, който се крепи на същите „патриотични” пръсти, на които се крепеше и Орешарски на БСП и ДПС…

Добави коментар

Водещи новини