Френската първа дама с тоалет под наем, вдъхновен от Мелания и Джаки

  • 15 май 2017 18:25

  • 4804
  • 0
Френската първа дама с тоалет под наем, вдъхновен от Мелания и Джаки
© Getty Images/Guliver

Още докато течеше предизборната президентска кампания във Франция, светът сякаш бе по-развълнуван от образа на Бриджит Макрон – евентуалната бъдеща първа дама, отколкото от кандидатите за държавен глава.

64-годишната дама привлече общественото внимание с голямата възрастова разлика между нея и съпруга ѝ и по-точно 24 години в нейна полза. Светът бе поразен от историята на Бриджит. Тя се запознава с бъдещия си мъж, когато е на 39, а той е едва на 15. Не стига това, ами и му е учителка. Това обаче не пречи към днешна дата двамата да са щастливо женени. Пиперливата история на двойката накара обществеността с интерес да наблюдава всяка крачка на госпожа Макрон.

Затова и по време встъпването в длъжност Еманюел МакронЕманюел МакронЕманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на като президент медиите детайлно следяха не само него, но и новата първа дама.

За церемонията в Елисейският дворец новият държавен глава на Франция заложи на стилен костюм, за който администрацията подчерта, че струва само 450 евро. Този факт е от значение за жителите на европейската държава, защото по време на предизборната кампания името на съперника на Макрон – Франсоа Фийон, бе замесено във финансови скандали и стана ясно, че богат бизнесмен му е подарил костюми на стойност 13 000 евро.

Повече четете ТУК

Последвайте канала на

woman.bg
4804 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини