Ричард Брансън очаква с интерес срещата си с българската публика

  • 15 май 2017 14:40

  • 2743
  • 0
Ричард Брансън очаква с интерес срещата си с българската публика
© Instagram

Британският предприемач Ричард Брансън, който ще има лекция у нас на 19 май в зала 1 на НДК, очаква с интерес срещата си с българската публика, съобщи за БТА инициаторът на събитието Момчил Кръстев. По думите му Брансън се вълнува от идването си тук и тъй като това е първото му гостуване в България, очакванията му са високи.

Билетите за лекцията се продават бързо, в някои категории дори вече са изчерпани. Очакваме пълна зала, каза още Кръстев. Той посочи, че Брансън ще остане само един ден в България.

Лекцията на британеца ще продължи приблизително два часа и ще бъде във формат "Q and A" - модератор на сцената ще му задава въпроси и той ще развива отговори по основните набелязани теми. Те са за неговия личен път към успеха, за предприемачеството, образованието, иновациите и устойчивото развитие на бизнеса и икономиката. Аудиторията в залата също ще има възможност да задава въпроси. След събитието е предвидена лична среща с него за ограничен кръг от хора - до 50 души.

До няколко дни ще бъдат обявени селектираните идеи от своеобразния конкурс за най-добра бизнес идея, която да бъде представена лично на Ричард Брансън. Получихме няколко десетки предложения от най-различни сектори. Повечето са от по-млади предприемачи, но има и хора от академичната сфера, както и с опит в правенето на бизнес, допълни Момчил Кръстев.

Ричард Брансън е основател на конгломерата "Върджин груп", в който влизат над 400 компании, включително звукозаписната "Върджин рекърдс", телекомуникационната "Върджин мобайл" и авиокомпанията "Върджин Атлантик". 66-годишният Брансън е на 8-ма позиция сред най-богатите британци според класацията на "Форбс", като нетното му богатство се изчислява на 5 млрд. долара.

Последвайте канала на

БТА
2743 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини