Хванаха 34-годишен мъж за наркоразпространение

  • 15 май 2017 14:38

  • 11538
  • 0
Хванаха 34-годишен мъж за наркоразпространение
© Getty Images (Архив)

Криминално проявен и осъждан 34-годишен мъж от Сливница е задържан и обвинен за разпространение на наркотици, съобщиха от МВР.

На 13 май служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ провели полицейска акция за противодействие на престъпления с наркотични вещества. Съвместно с автопатрул на РУ - Сливница те предприели проверка на товарен автомобил „Ивеко Дейли“. В автомобила била открита и иззета хартиена сгъвка с бяло прахообразно вещество, реагирало при полевия наркотест на метамфетамин. При последвалите процесуално-следствени действия в жилището на 34-годишния мъж, криминалистите намерили и иззели още 18 хартиени сгъвки с метамфетамин, четири плика със суха зелена тревиста маса - канабис, шест таблетки екстази, две електронни везни, 18 празни полиетиленови плика, 42 боеприпаса и пари. Още четири полиетиленови плика с канабис и дребна парична сума са иззети и от лекия автомобил, управляван от В.Н.

По случая било образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354А, ал. 1 от НК. След проведено разследване под надзора на Софийската окръжна прокуратура, на 14 май В.Н. е привлечен в качеството на обвиняем и задържан за срок до 72 часа. Предстои внасяне на искане в съда за налагането на постоянна мярка за неотклонение спрямо обвиняемия.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
11538 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини