Крум Зарков: БСП е в подем

  • 15 май 2017 09:28

  • 6228
  • 8
Крум Зарков: БСП е в подем
© Булфото (Архив)

Амбицията на новото ръководство на БСП е да съхраним растежа и да го развиваме. Имаме потенциал дори да го ускорим“. Това заяви зам.-председателят на „БСП за България" Крум Зарков в сутрешния блок на БНТ.

Корнелия Нинова се опита и успя да постави за всички членове на бюрото принципи - приемственост между поколенията, баланс в регионите, обновление, но и запазване на опит в бюрото“, допълни той. Зарков обясни, че сред поставените задачи пред новоизбраните зам.-председатели на партията са: засилени връзки с местната власт, по-добра работа с общините, по-добра организация в партията.

„Няма основания за обвинения към Нинова. БСП е в растеж и подем. Има голяма парламентарна група. Трябва да се очертаем като ясна опозиция и алтернатива, а ИБ трябва не само да даде импулса, но и да капитализира работата на групата, с оглед на бъдещите предизвикателства“, допълни Зарков.

Според него всеки ден управляващите доказват, че БСП е била права в предизборната кампания за това, че те отново ще отстъпят от обещанията си.

Народният представител от БСП подчерта, че на пленума е приет и бюджет на партията.

„Заложихме нови неща – проектно финансиране на общински и областни организации, които да мотивираме да са по-активни; изцяло нов начин на политическо образование и много по-силна кадрова политика“, уточни той.

По неговите думи все повече хора в активна възраст, на които и през ум не им е минавало да се обърнат към БСП, днес се интересуват от партията. „Не искаме всеки един от тях да стане партиен член, но се опитваме да създадем необходимата атмосфера за мисъл, а след това и за действие“, посочи депутатът.

„Ревизията на предишния кабинет „Борисов“, направена от служебния кабинет, беше формална и недостатъчна“, коментира Крум Зарков по повод оценката за работата на служебния кабинет, приета от НС на БСП. „Ние имахме едно предложение – Деница Златева и се гордеем с нейната работа. Не е случайно, че тя получи и такова високо признание“, каза още той.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
6228 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
НИНОВА И ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ

2017.05.20 | 20:26

8
БРАВО НА НИНОВА! СТИСКАМЕ И ПАЛЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ ПО ТОЗИ . ТАКА С УСИЛЕНИ ТЕМПОВЕ ВОДИ БСП КЪМ ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ. ДА НАПРАВИШ КИРИЛ ДОБРЕВ ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯТА СИ Е НАПРАВО ГАВРА. ТОВА Е ИЗВРАЩЕНИЕ С ПОЧТЕНИТЕ СОЦИАЛИСТИ. ПИТАМЕ СЕ КАКЪВ Е МОРАЛА НА К. НИНОВА ?
на слука

2017.05.20 | 20:26

7
Така е ,така е ! БСП е в страхотен подем ! Подема го започна СерГЕЙЧО ,а КУРнелка ще го довърши ,ще го довърши с разформироването на тази най вредна за България партия. Да и пожелаем "успех" !
Манев

2017.05.20 | 20:25

6
Зарков е новият Кандид.
бсп УМРЯ СБОГОМ КРАДЛИВИ ПЕДРАЗИ ЛЕВИ ДОЛНИ

2017.05.20 | 20:25

5
ОТ ДОЛНИ ЛЕВИ ПЕДАЛИ КАКВО ДА ЧАКАШ
Гол Тупан

2017.05.20 | 20:25

4
Браво на Нинова! Тя ще преобрази БСП и ще направи модерна лява партия! Пожелавам и успех!!!!
Умник Гюро

2017.05.20 | 20:25

3
БСП е в подем към разпад: нещастни червени предатели и боклуци.
Киро шегата

2017.05.16 | 12:29

2
ГОУЕМ е Кирчо - на мама шегаджията. Само така се прави кариера и при комунетата - стъпваш бодро върху телата на падналите другари - и се мааазниш ли, мааааазниш на другарката с червена пола. Та каква е разликата с другата партия?
Ьхьььь

2017.05.16 | 12:28

1
Eмбицил!

Добави коментар

Водещи новини