Красимир Янков: Нинова се обгради със свои хора

  • 15 май 2017 09:12

  • 5858
  • 4
Красимир Янков: Нинова се обгради със свои хора
© България он ер

Аз съм наясно, че към мен има лично отношение. Приема се като лично отношение от страна на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, това ми беше и казано. Това коментира депутатът от БСП Красимир Янков по повод вчерашните промени в Изпълнителното бюро на левицата.

Той смята, че Нинова се е обградила със свой екип, но промените, които е предприела, създават полярни настроения в партията. На моменти се взимали и лични решения. Нинова сама е предложила новите хора за ИБ. Янков призова лидера да се вслушва в хората с опит като Михаил Миков. По думите той е наясно, че към него има лично отношение и защото е бил преместен от Варненския избирателен район в Добричкия.

"С учудване разбирам изявленията на Кирил Добрев, който обвинява достойни членове на ръководството на партията, че са я довели до 400 000 гласа", коментира още Янков.

Пред България он еър той припомни кака е била избрана Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Обясни, че е останал трети в надпреварата и е призовал хората, които са подкрепили него, да подкрепят Нинова.

"Аз, използвайки добрите си отношения с тези, които ме подкрепиха, авторитетът който имам като мнение, реално помогнах тя да стане председател", призна Красимир Янков.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
5858 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
НИНОВА И ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ

2017.05.16 | 19:19

4
БРАВО НА НИНОВА! СТИСКАМЕ И ПАЛЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ ПО ТОЗИ . ТАКА С УСИЛЕНИ ТЕМПОВЕ ВОДИ БСП КЪМ ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ. ДА НАПРАВИШ КИРИЛ ДОБРЕВ ЗАМ. ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПАРТИЯТА СИ Е НАПРАВО ГАВРА. ТОВА Е ИЗВРАЩЕНИЕ С ПОЧТЕНИТЕ СОЦИАЛИСТИ. ПИТАМЕ СЕ КАКЪВ Е МОРАЛА НА К. НИНОВА ?

2017.05.16 | 19:18

3
като видя Кирил Добрев и ми се повдига.Леке и нищо ПОВЕЧЕ.
Ьхьььь

2017.05.16 | 19:18

2
И този бърза да изпъкне, но каката ще го спъне! Знае Сланинова как да използва...
S

2017.05.16 | 19:18

1
Sega mozes da ja cunkas po slivata,nestasniko.

Добави коментар

Водещи новини