Родители на ученици от 38 ОУ с искане за спешни мерки срещу агресията

  • 15 май 2017 07:51

  • 6808
  • 4
Родители на ученици от 38 ОУ с искане за спешни мерки срещу агресията
©

Детето ми не показва страх. Днес се връща на училище.

Това каза пред камерите на БТВ Стефка Йорданова, майка на пребития миналата седмица петокласник в столичното 38 ОУ "Васил Априлов". Нападението е било организирано. Всичко е станало заради коментар под снимка в социалните мрежи. Детето ми е отговорило на момчето, което го е пребило: Това го казвай на майка ти и баща ти. Едва по-късно разбрахме, че бащата на това момче е починал. Може би това е отключило нещо в него, каза още тя.

Вината е на всички. И на нас родителите, и на учителите. Искаме Министерството на образованието незабавно да се създаде експертна комисия, която да прегледа подобни инциденти през последните 2 години. Нещата са безумни. Искаме оставката на директорката. Тя се опитва да прикрива много неща. Отказва да се срещне с нас, разкриха родителите на други ученици от училището.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6808 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
оня с коня

2017.05.19 | 23:09

4
Вървете да протестирате пред народното събрание . Училищата не са виновни за положението. Виновни са депутатите които без визия за бъдещето на нацията прокарват исканията на Брюксел.
оня с коня

2017.05.19 | 23:09

3
САЩ решили че техния начин на управление е най добрия, и го налагат със икономически санкции и където е нужно бомби. Абе вие слепи ли сте? Луди ли сте ? Не виждате ли как от време на време в някое училище в САЩ някой ученик застрелва съучениците си. Това ни чака и нас.
оня с коня

2017.05.19 | 23:08

2
Директорите на училищата трябва да бъдат сменяни на 10 години. Самата професия учител е изключително натоварваща психиката и не е добре такъв пост да е до пенсия.
гост

2017.05.15 | 12:40

1
Директорката на 38 ОУ е неадекватна. Още преди 7-8години там ученик беше Йоан, пробол смъртоносно в парка ученик от НТБГ, та същият този Йоан извади и опря нож в шията на един ученик. "Наказанието" беше светкавично преместване на убиеца в частно училище без никакви последици.

Добави коментар

Водещи новини