Тръмп се отказа от посещение в централата на ФБР

  • 12 май 2017 09:08

  • 2421
  • 0
Тръмп се отказа от посещение в централата на ФБР
© Getty Images/Guliver

Президентът Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския няма да посети централата на ФБР, както бе планирано, след като представители на службата казаха на Белия дом, че той няма да бъде топло посрещнат заради уволнението на директора на ФБР Джеймс Коми във вторник, съобщи телевизия Ем Ес Ен Би Си, цитирана от Ройтерс и ТАСС.

Вчера говорителката на Белия дом Сара Хъкаби Сандърс каза за Си Би Ес, че Тръмп "съвсем вероятно" ще посети централата на ФБР във Вашингтон, за да повдигне духа на служителите на ведомството.

Тръмп обаче впоследствие бил уведомен, че след решението му да уволни Коми служителите на ФБР едва ли ще се зарадват да го видят.

Телевизията отбелязва, че много служители на ФБР са гласували за Тръмп на президентските избори миналата година, обаче са разочаровани от уволняването на Коми, пише БТА.

"Много хора във ФБР са лоялни към Коми", каза източник на Ем Ес Ен Би Си от службата. "Те може да са съгласни или несъгласни с начина, по който той (Коми) действаше по въпроса с електронната поща (на Хилари Клинтън), но те го уважаваха и обичаха. Тръмп не го чака топъл прием в централата", добави източникът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2421 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини