Audi Sport влезе в България, победителят от Льо Ман Емануеле Пиро дойде за представянето

  • 11 май 2017 11:26

  • 470
  • 0
Audi Sport влезе в България, победителят от Льо Ман Емануеле Пиро дойде за представянето
©

news picture
От този месец шоурумът на Audi "Порше София Запад" е официален дилър на Audi Sport. На откриването, на което специален гост беше италианският пилот и петкратен победител в "24-те часа на Льо Ман" Емануеле Пиро, бяха представени RS 3 лимузина и RS 5 Coupe.

С новия си статут представителството в София се нарежда сред топ локациите за фенове на германската марка и е едно от най-големите в Европа. То отговаря както на най-високите корпоративни стандарти в световен мащаб за продажбено и следпродажбено обслужване на марката, така и на тези за дилър на спортните модели от гамата RS и R8. Освен елементите на обзавеждане, задължителни за Audi Sport, шоурумът разполага със специализирана сервизна техника за поддръжка на спортните модели.

Пресконференция на Порше София Запад със специален гост Емануеле Пиро 

Audi Sport GmbH е подразделение на марката Audi и е дъщерна фирма на Audi AG. Audi Sport произвежда спортните модели от RS и R линията, специализираните резервни части за тях, лайфстайл продуктите и оригиналните аксесоари. Базата е в Бьолингер Хофен, област Баден Вюртенберг. В световен мащаб в края на 2016 година има 400 Audi Sport дилъри.

По повод обявяването на "Порше София Запад" за Audi Sport дилър дойде и петкратният победител от "Льо Ман" Емануеле Пиро. Италианският пилот има богата кариера, преминала през различни шампионати, а днес е посланик на марката и пристигна в София, за да представи двата модела и да зарази с Audi страстта си.

Пресконференция на Порше София Запад със специален гост Емануеле Пиро 

Пиро представи Audi RS 3 Limousine - новото компактно попълнение в гамата на германската марка. Моделът направи дебюта си в Женева миналата година, задвижван от най-мощния 5-цилиндров двигател в света. RS 5 Coupe пък е с напълно новия 2.9 TFSI би-турбо мотор с 450 кс и 600 Нм въртящ момент.

Какво сподели Пиро с нас, ще видите по-късно днес в интервюто, което даде за Спортал.

Последвайте канала на

470 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини