Засипват с похвали бъдещия ни еврокомисар

  • 11 май 2017 09:23

  • 2785
  • 1
Засипват с похвали бъдещия ни еврокомисар
© Фейсбук

Издигнатата за еврокомисар Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова е засипвана с похвали. Колегите й в Европарламента са категорични, че тя може да се справи с поста отлично. И родните политици не закъсняха да изразят мнението си, че Габриел е позната както в Брюксел, така и у нас.

Бившият ни еврокомисар Кристалина Георгиева също поздрави Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова за номинацията.

"Поздравления за Мария ГабриелМария ГабриелМария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 г. в Гоце Делчев.   През 1997 г. завършва Езикова за номинацията й за еврокомисар! Отличен избор!", написа тя във фейсбук за своята наследничка.

Добри впечатления от Габриел изказа и бившият ни външен министър Николай Младенов. Според него настоящият евродепутат е съвестна в работата си и представлява успешно интересите на българските граждани в Брюксел.

"Пожелавам й успешен мандат и никога да не забравя, че като български комисар тя работи за Европа и за европейска България. Да си член на Европейската комисия, не е само стъпка в кариерата. Това е призвание да помагаш на родината си, като градиш общия ни европейски дом. Мария знае това и е отлична номинация за този отговорен пост. Много са нашите сънародници в европейските институции, които заслужават подкрепата на държавата и на нашия комисар. Пожелавам й да работи в екип с всички българи в Брюксел!", написа Младенов.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
2785 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.05.11 | 19:45

1
Седесарска горила е кандидат за еврокомисар, а не действащ. Надка седесарката е по-достойна, има опит с френския.

Добави коментар

Водещи новини