Honda отбелязва четвърт век в България с четири премиери и тридневно изложение

  • 10 май 2017 19:12

  • 1980
  • 0
Honda отбелязва четвърт век в България с четири премиери и тридневно изложение
©

С тридневно изложение под наслов "25 години Бултрако, 25 години Honda в България" и четири премиери Honda отбелязва годишнината си този месец. Honda Motor Show отваря врати точно на 12 май в зала 5 на столичния Интер Експо Център.

Тринадесет автомобила и около двадесет мотоциклета, както аксесоари за тях и оригинални сувенири Honda ще могат да видят посетителите на шоуто.

Цели четири премиери ще са акцентите на изложението. За първи път в България ще бъдат представени десетото поколение на Honda Civic във версии хечбек и седан, подготвеното специално за годишнината ексклузивно издание на CR-V - Anniversary Edition, както и мотоциклетът от серия "адвенчър" – X-ADV750.

По повод годишнината ни за първи път ще предложим на клиентите си 6-годишна гаранция за новия Honda Civic, придружена от възможността за 6-годишен лизинг. Десетата генерация на Civic е огромна крачка в историята на Honda - за първи път моделът претърпява такива мащабни промени. Спортното му излъчване е по-силно от всякога, а новите турбобензинови двигатели радват с оптималното съчетание от икономия и мощ.

CR-V Anniversary Edition е декориран с празничното ни лого и е с изключително богато обзавеждане. Допълнително е оборудван и с аеропакет, включващ предна и задна аероброни, заден спойлер, стилни степенки на праговете и др.

X-ADV750 е мотоциклет от напълно нов сегмент. Той съчетава комфорта и удобството на градския скутер с динамиката и адреналина на спортния Adventure.

Последвайте канала на

Novini.bg
1980 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини