"Воля" ще подкрепи в пленарна зала трите въпроса от референдума

  • 10 май 2017 13:22

  • 5540
  • 2
"Воля" ще подкрепи в пленарна зала трите въпроса от референдума
© Иван Йочев

"Воля" ще подкрепи в пленарна зала трите въпроса от референдума - за мажоритарна избирателна система с абсолютно мнозинство в два тура, задължително гласуване на изборите и референдумите и намаляване на субсидията на 1 лев за действителен глас на последните парламентарни избори. Това заяви лидерът на партията и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки на брифинг в парламента.

Аз лично съм гласувал "против" някои от тези точки и "за" други, но след като има ясно изразена воля, ние ще я подкрепим, заяви той и изрази надежда да се събере мнозинство в пленарната зала.

Председателят на "Воля" посочи, че на 5 май е изпратил смс на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, за да помогнат за внасянето на този законопроект. Аз бях готов да изляза и на площада, но няколко пъти излизах на площада, явно той излиза в друго време, коментира Марешки. Ние сме тук всеки ден, готови сме на среща, но дори и да не се срещнем, ще подкрепим тези предложения, добави той.

Веселин Марешки коментира още, че са против произвола на частните съдебни изпълнители, от които са пострадали много граждани и ще бъдат активни за решаване на тези проблеми.

Попитан защо по-рано не се е отказал от имунитета си, той коментира, че се смята невинен и иска максимална гласност. По думите му в случая има ярък пример за лъжесвидетелстване.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5540 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.05.11 | 10:53

2
Този път постъпи правилно Марешки май му е останал някакъв разум!
bivsh atakist

2017.05.11 | 09:59

1
se podkrepi ,kakvoto mu kazva Boko.

Добави коментар

Водещи новини