Общински съветник: Марешки е диагноза за състоянието, в което се намира България

  • 09 май 2017 08:00

  • 13007
  • 3
Общински съветник: Марешки е диагноза за състоянието, в което се намира България
© Кадър Нова телевизия

Марешки е диагноза за състоянието, в което се намира страната днес. Това смята Костадин Костадинов, общински съветник от Варна.

Той и Веселин Марешки имаха физически сблъсък преди няколко години. Двамата влязоха в разправия във Варна. Срещу Марешки след това беше заведено дело за хулиганство, заради което му бе поискан и депутатският имунитет. Лидерът на "Воля" отрича обвиненията.

Костадин Костадинов пък смята, че делото се е проточило. Той припомни, че във въпросната нощ на място е имало полицаи, които са видели удара. По думите му Марешки е в благоприятна позиция не просто като зам.-председател на НС, но и като част от управляващото мнозинство. Костадинов недоволства от това, че бизнесменът постоянно е по телевизионните ефири и говори лъжи по случая.

"Българското правосъдие не гледа еднакво на хората", коментира общинският съветник пред Нова телевизия.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
13007 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.05.23 | 05:45

3
Щял да се откаже от имунитета си ,че той защо толкова напъваше да е в ГОЛЯМАТА ПОЛИТИКА? КЕЛЕПИРА е много важен за всички избиратели. Народа е заложник на своите политици(терористи). Горко ни.
monstakilla

2017.05.12 | 12:56

2
mareshki e 4ovek na Boko
не е виновен марешки

2017.05.10 | 10:40

1
Добре че каза полицаи това е типичен случай на ползване на пси генератор за излагане на личности.Турско говорящи терористи контролиращи агенцията за имоти в софия атакуват с полiция всеки дръзнал да скочи срещу имотната мафия

Добави коментар

Водещи новини