Днешната енергия пробужда странни предчувствия и лишава от контрол на емоциите

  • 09 май 2017 06:22

  • 15839
  • 1
Днешната енергия пробужда странни предчувствия и лишава от контрол на емоциите
© Pixabay

Луната е в знак Скорпион от 08:02ч. до 20:00ч на 11 май. Тази енергия действа на подсъзнанието на човек, пробужда странни предчувствия и лишава от способността да се контролират емоциите. Силно уязвима е пикочно-половата система. Необходимо е да са защитени от студ областта на таза и бъбреците.

В храната трябва да се съдържа повече протеин, морски продукти, яйца, орехи и соя. На организма може да не му достига желязо, затова е подходящо да се консумират червени плодове и зеленчуци. Уязвими са половите органи, затова е добре да има полово въздържание. Също така бременните жени да бъдат много внимателни и да не се натоварват с нищо.
Отдавна забравени обиди могат да се върнат отново или страсти да се разгорят с нова сила. Затова не ровете в миналото, не предявявайте претенции и не критикувайте. Бъдете съвсем внимателни относно отношенията си. В това време се слуша не какво, а как се говори. Помнете, че дори най-малката негативна мисъл или отрицателна енергия нарастват по сила многократно.

13-я лунен ден продължава до 19:10ч. Денят е благоприятен за интелектуални занимания, за работа с информация, за срещи, нови идеи. Не се доверявайте на първото впечатление при запознанство. Скоро то може да се окаже измамно. Благоприятно е за козметични процедури. Закуската си я хапнете в уединение, но да не е обилна. Чудесно е мюсли и чаша мляко. Можете да добавите орехи и други. В следобедните и вечерните часове можете да си хапвате вече по-обилно, защото 13- я лунен ден е ден на яденето. Трябва да се консумира жива храна - плодове и зеленчуци. Добре е да се храните в колектив - в семейството, с приятели. Може да посетите ресторант. Който се разболее в 13-я лунен ден и отиде в болница, може да остане там за дълго. Подходящо време за групова работа или контакти, за обучение. Бъдете предпазливи по отношение на прииждащата информация. Отминали събития или забравени хора, факти, могат да ви напомнят отново за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде иновативен /новаторски/. Това е най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози, любовни игри. Сексът трябва да е активен, изобилен, наситен със силни чувства, до пълно изтощение и приятна умора. Но ако предварително се чувствате уморени или неразположени, тогава не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си.Липсата на сексуално желание в тринадесети лунен ден или умора е сигурен знак, че сте изчерпали всички свои ресурси и не сте разчели правилно силите си. Сексуалната интимност е най-добре да се замени с лек еротичен масаж.

Бизнес – Най-доброто време за внасяне на коректив в работата и бизнеса, за откриване на нов вид дейност, нови сфери на влияние, сключване на контракти с нови партньори, разширяване на границите на бизнеса.
Сънищата по принцип са правдиви и отразяват трудностите и проблемите, нуждаещи се от незабавно решение, но често имат символична форма и трябва да се разшифроват правилно, за да се получи отговор.
 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
15839 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.05.09 | 08:40

1
А аз се чудя защо като се събудих се бях възбудил и Гейко ме държеше за "пакета"

Добави коментар

Водещи новини