Време е за любовни срещи

  • 08 май 2017 06:45

  • 14938
  • 0
Време е за любовни срещи
© Pixabay

Луната е в знак Везни. Преходът на Луната в знак носи добро и радостно настроение. Прави ви по-контактни, може да ви се прииска да се срещнете със стари познати, да прекарате малко време в приятна компания.

Цялата тази космическа обстановка ще повлияе добре върху семейните отношения. В духа на семейните традиции ще се поддържат спокойни и мирни отношения, търсене на компромиси. Отложете разговорите за работа, битови неуредици и паричните проблеми. Денят повече подхожда за любовни срещи.

Противопоказна е мануалната терапия на гръбначния стълб, най-вече на кръста. Добре е да се проведе очистване на бъбреците с подходящ чай или по метода на Малахов. Благоприятно е за козметични процедури.

12-ти лунен ден ще продължи до 18:11ч. Този ден предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си. Затова да се ядосвате и гневите е крайно противопоказно. Не трябва да спорите, да обиждате или да се жалвате от съдбата. Вярвайте, че всичко, което се случва е за по-добро. Приемете достойно и спокойно своята съдба. Според вибрациите на 12-ти лунен ден, потърпете малко със замисленото от вас преди да го превърнете в дела. Това е ден на милостта и състраданието, включва се космическата енергия на любовта. Трябва да се внимава да не се вършат глупости. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Покажете най-добрите си чувства към членовете на семейството. Молете се за себе си и своите близки. Това е ден, в който молитвите биват чути, но те трябва да са напълно искрени и от сърце.

Секс - Сексът в дванадесети лунен ден трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, колкото любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

13-я лунен ден, който започва от 18:11ч и продължава до 19:10ч на другия ден се явява продължение на предишния. Полезни са морските продукти. Храната трябва да бъде лека - плодове, зеленчуци, сокове, каши. Не следва да се гладува. Този ден е за получаване на нова информация, за натрупване на знание, ден, в който можете да узнаете нещо ново и за себе си. Може да се появи отново стар и забравен проблем. Значи е дошло време да се замислите за миналото и най-накрая да разрешите теглещите ви назад нерешени жизнени задачи. Бъдете предпазливи по отношение на прииждащата информация. Отминали събития или забравени хора, факти, могат да ви напомнят отново за себе си. Бъдете особено внимателни към знаците на съдбата, различни “случайности”, съвпадения.

Сънища - Нова информация за старите проблеми можем да получим сега и от сънищата си. Възможно е нужната информация да не ни се даде направо, а чрез символи и алегории. Опитайте се да разшифровате съня - той е правдив и отразява вашите реални проблеми, които е необходимо колкото може по-скоро да намерят своето решение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
14938 0

Свързани новини

Водещи новини