Мустафа Карадайъ в с. Крепча: В ДПС сме призвани да защитим мира в нашата страна

  • 06 май 2017 19:17

  • 5844
  • 7
Мустафа Карадайъ в с. Крепча: В ДПС сме призвани да защитим мира в нашата страна
© ДПС

На 6 май се проведе традиционният митинг-събор в с. Крепча, област Търговище по случай годишнината от мирните протести през 1989 г. в памет на жертвите на т. нар. "възродителен процес".

На събитието присъстваха председателят на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, зам.-председателите на ДПС Ахмед Ахмедов и Филиз Хюсменова, зам.-председателят на НС д-р Нигяр Джафер, Илхан Кючюк – евродепутат и председател на Младежко ДПС и др. 

В началото на своето изказване председателят Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, се обърна към събралите се хора на площада в Крепча и от ново припомни повода на митинга. В словото си Карадайъ заяви категорично, че са алтернативата на онези, които се опитват да разделят Движението за права и свободи. "Алтернативата е толерантност и мир! Алтернативата е единство и заедност! Алтернативата е стабилност и сигурност! Алтернативата е Движение за права и свободи!”, каза той. 

Карадайъ акцентира върху основните принципи на ДПС и призова присъстващите да ги отстояват. „Никой не може да ни разделя и всеки един, който се опитва да ни разделя е наш враг и ние ще се борим против него. Нашата кауза, нашето верую е толерантност и мир стабилност и сигурност в страната, разбирателство със съседите, стабилност и мир в региона“, посочи той.

Карадайъ призова политическите опоненти да се извинят за огромните изречени лъжи и категорично заяви, че Движението за права и свободи ще продължава да отстоява и защитава европейското и демократично развитие. Председателят очерта опасността от участието на националистите във властта и подчерта ролята на ДПС. „Движението за права и свободи сме призвани да защитим мира в нашата страна! Ние сме призвани да защитим стабилността на нашата страна, да дадем сигурност на всички граждани и най-вече на мюсюлманите! Ние сме призвани да дадем сигурност и стабилност и в региона.”

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5844 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2017.05.19 | 16:08

7
Управляващите на ДПС - престанете да разделята хората и то точно на деня на Армията! Питам се на коя страна ще застанете, ако някой нападне страната ни наистина? Та вие живеете в България, покажете уважение към тази страна, която ви е дала хляб и мир!!!
Болшевик

2017.05.19 | 16:08

6
"Демокрация", НЕ ПО ДЯВОЛИТЕ!!! ИСКАМ СИ КОМУНИЗМА!!!

2017.05.15 | 09:41

5
20 години едно и също
someone

2017.05.15 | 09:41

4
Ние сме призвани да защитим стабилността на нашата страна, да дадем сигурност на всички граждани и най-вече на мюсюлманите! Ааа на мюсюлманите дойдохме си на думата , другите кучета ги яли.

2017.05.15 | 00:31

3
Говорите за мир а искате война.Колко познато.Ако искахте мир,нямаше да казвате че сте турци,каквито няма дори в турция:справка укиипедия.Май искаха да се забрани достъпа в туция.

2017.05.15 | 00:31

2
za sspravkata ne razbrah no predpolagam ce tryabva da e uikipediya ane ukiipediya i oste nesto turtsi ima da znaesh
месара

2017.05.15 | 00:30

1
абе да попитам - тая реч на какъв език е произнесена ? никъде не прочетох да пише БЪЛГАРИЯ , та се чудя сега на думите на кара..........некой си , - в дпс сме призвани да защитим мира в нашата страна , за коя страна се отнасят !?

Добави коментар

Водещи новини