Предаде се издирван за екшъна в сливенската циганска махала

  • 04 май 2017 11:08

  • 8835
  • 3
Предаде се издирван за екшъна в сливенската циганска махала
© Булфото

Издирван за нападение над полицай се предаде в сливенската полиция тази сутрин, съобщи за БТА говорителят на ОД на МВР-Сливен Първолета Мандинска. Той е пристигнал в районното управление със своя защитник. Започнал е разпит на задържания.

Мъжът е от ромския квартал "Надежда", където вчера имаше полицейска акция след сигнал за силна музика. Двама мъже бяха арестувани за нападение на полицаи и повреда на служебни автомобили. Един от служителите бе настанен в болница със средна телесна повреда. При акцията е била оказана съпротива, което е наложило използването на всички законови средства за овладяване на конфликта.

Оказването на съпротива и нападенията при изпълнение на служебните задължения, са почти ежедневие за служителите, които работят в квартал "Надежда", заяви Мандинска. Сигналите за силна музика са най-често в почивни и празнични дни, както и летните месеци. През миналата година има около 880 сигнала през този период, като всеки сигнал е съпроводен с определен вид агресия. Нарушителите редовно хвърлят камъни, бутилки и др., за да противодействат на полицаите, посочи тя.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8835 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ексклузивно

2017.05.04 | 22:41

3
На Журналята им плащат да оплакват Мангалите!!!!ЖУРНАЛЯТА СА ПЛАТЕНИ!!!
abambi

2017.05.04 | 22:06

2
За тази сган,която безконтролно се размножава,само трепане.
Чичо Адолф

2017.05.04 | 22:06

1
имам един голям казан! и газово помещение също...записвам ромайците по всяко време...!

Добави коментар

Водещи новини