Още един депутат от ДПС се отказа от мандата си

  • 03 май 2017 12:37

  • 7782
  • 1
Още един депутат от ДПС се отказа от мандата си
©

Дурхан Мустафа, обявен за избран народен представител в 44-тото НС, с решение на ЦИК от 27.04.2017г., е депозирал заявление за прекратяване пълномощията на народен представител, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

За решението си Дурхан Мустафа информира ръководството на ДПС и ПГ на ДПС. В своето изявление Дурхан Мустафа заявява: „Преди години влязох в политиката с убеждението, че за доверието на избирателите ни са важни идеите и погледът към бъдещето. До постигането на тази не толкова лесна задача стоеше и израстването в политиката – израстване, постигнато с борба. Като човек, постигал изборни победи в екип и с честно състезание, днес не мога да приема служебна победа, каквато би била влизането ми в Народно събрание след напускането на Камен Костадинов. Затова и взех решението да последвам неговия пример и да се откажа от мястото си на народен представител от Бургас. Оставам в Движението за права и свободи като член на Централното оперативно бюро. Като част от ръководството на партията ще продължа да отстоявам ценностите, които вярвам, че трябва да присъстват в политиката. Пожелавам успех на колегата ,който ще заеме това място.”

Ръководството на ДПС и ПГ на ДПС уважиха решението и аргументите на г-н Мустафа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7782 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.05.03 | 21:34

1
Аз се чудя какво ще правят останалите депутати от ДПС .Вкупом заедно с председателя на партията Карадайъ да се откажат и народа да миряса ,защото от тях имат полза само самозвани депесарчета само за власт ,сила, мафия ,корупция и лично забогатяване .Електората кучета ги яли

Добави коментар

Водещи новини