Привикват в парламента министрите на вътрешните работи и отбраната

  • 02 май 2017 20:20

  • 8031
  • 0
Привикват в парламента министрите на вътрешните работи и отбраната
©

Министърът на вътрешните работи Пламен УзуновПламен Узунов Пламен Узунов е служебен министър на вътрешните работи в кабинета на Огнян Герджиков. Роден е и министърът на отбраната Стефан Янев ще бъдат изслушани утре в парламента. Искането за това е на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и група народни представители, стана ясно от програмата за работа на Народното събрание.

Узунов и Янев ще запознаят депутатите със състоянието на националната сигурност и защитата на гранцата ни. Те ще отговарят и на въпроси за извършени кадрови промени в двете министерства,

Утрешното заседание ще започне с гласуване на предложението на БСП за България за създаването на Временна комисия за установяване на пропуските и нарушенията в дейността на Агенция „Пътна инфраструктура“ и бившата Национална компания „Стратегически инфраструктурни проекти“ при провеждането и изпълнението на процедури по изграждането на магистрали и пътища.

Очаква се утре ГЕРБ и Обединените патриоти да обявят състава на новия кабинет. Днес се състояха финални преговори. Днес служебният министър Огнян Герджиков съобщи, че предаването на властта ще бъде в четвъртък.
 

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
8031 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини