Откажете се от старите си навици днес

  • 29 април 2017 07:43

  • 13439
  • 0
Откажете се от старите си навици днес
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци - Засилват се екстравертните и комуникативни качества, хората стават по-активни, имат влечение към новото. В този лунен период околните ще имат върху вас огромно въздействие.

При Луна в Близнаци, хората стават по-разговорчиви, но и по-склонни да изпуснат това, което не е за казване.

Можете да се откажете от старите си навици. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система. Не се занимавайте с рутинни дела.

Символ на 4-ти лунен ден (от 08:57ч до 09:52 на др. ден) е дървото на познанието, Адамовата ябълка. Дървото на познанието е изборът между доброто и злото. Ден на грехопадението на човека вкусил от това дърво. От тук и символа на Адамовата ябълка заседнала в гърлото.

Ден за информация. Луната открива достъп към сакралния информационен поток. Обикновено в това лунно денонощие човек узнава и хубавото и лошото. Изправен бива пред избор: да се обърне към получените знания за съзидание или разрушение. От това, кое ще изберем, много зависи какъв ще бъде лунният ни месец. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Нужно е да бъдете внимателни и към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения.

Да се помисли десет пъти преди да се вземе решение. Не е добре за групови дела. Това е първият ден от неблагоприятните и носи в себе си двойствена характеристика. В този лунен ден е хубаво да не оставаме сами, а да бъдем в кръга на семейството си. Несдържаните хора е по-добре да помълчат, тъй като със злите си езици могат да довлекат беди. В 4-ти лунен ден може да имате активни контакти, но се въздържайте да вземате бързи решения.

Болестите възникнали днес, може да получат усложнение и да бъдат продължителни, ако не им се обърне веднага сериозно внимание и не започнат да се лекуват навреме. Бъдете внимателни, тъй като денят е пълен с изкушения и предизвикателства. Да не се късат цветя и да не се секат дървета. Хората родени в този лунен ден носят в себе си космическа тайна. Когато се роди дете, чрез него се връща някой от предците ви.

Отношения – Някой от близките ви ще потърси съвет от вас. Не бързайте веднага да го давате. Първо огледайте ситуацията от всички страни. Бързо взетите решения са голяма грешка в този момент. Търсете във всичко златната страна, намирайте компромиси.

Секс - Необходимо е да бъдете внимателни в интимните взаимоотношения и да се използват по-леки форми на секс. Ако жената е девствена, то се препоръчва да не го прави за първи път точно сега.

Бизнес – Забавете малко темпа и анализирайте ситуацията. Добро време за натрупване и обработка на нова информация, за търговски операции. Време за рационализация на бизнеса. Не жалете нито време, нито пари за производителността на своето предприятие.

Подстрижка – Ако в момента ви устройва здравето и личния ви живот, то въздържайте се от подстригване. След това косите ви ще растат дълго, може да се измени тяхната структура, дебелина на косъма, гъстотата, което неизбежно ще повлияе върху енергообмена, което пък ще се отрази на вашия живот като цяло.

Сънищата могат да покажат изкушенията, на които подсъзнателно сте готови да се поддадете или проблеми, свързани с вашия вътрешен избор за добро и зло.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
13439 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини