Неаполитански кмет омъжи първия италиански транс

  • 28 април 2017 16:22

  • 40488
  • 1
Неаполитански кмет омъжи първия италиански транс
©

Доменико Де Кристофаро - кметът на намиращото се недалеч от Неапол градче Аверса - омъжи в петък следобед първия стопроцентов италиански транс с мъжки секс-атрибути, пише "Монитор".

Булката се казва Алесия Чинкуеграна, на двайсет и девет години е, по паспорт е жена, но анатомическа била същата като младоженеца Микеле Пиконе. Просто дамата не си била правила операция за промяна на пола, защото нейният възлюбен си я харесвал такава, каквато е. Все пак тялото й е „на ти“ със скалпела, тъй като гърдите й сега са женствени благодарение на силиконови импланти, а гласът й е станал мил и нежен след хирургическа интервенция върху гласните струни.

През 2014 г. Алесия печели националния конкурс за транссексуални, като титлата „Мис Транс Италия“ й донася както много пари, така и слава. Ама по думите й пред журналисти тя не се била главозамаяла, а била останала до най-големия си приятел Микеле, с когото живеела под един покрив от 7 години и на когото вчера се врече във вечна вярност. Ако се вярва на излизащ в Неапол вестник, освен гражданския брак в общината на Аверса, двамата младоженци през юли щели да сключат и църковен брак. Така била заявила самата Алесия, която до 18-та си годишнина се казвала Джовани, но от малка се обличала постоянно в момичешки дрехи и си играела само с кукли. Булката – транс се надява, че ще мине и под венчило в Божия храм, тъй като и тя, и съпругът й били дълбоко вярващи католици. Нещо повече – те се били запознали на религиозна процесия и любовта им била пламнала от пръв поглед под порцелановата скулптура на Богородица от Сант’ Анастасия и Алесия й се била обрекла веднъж завинаги. Та за венчилото в църква тя пази бяла рокля, докато вчера бе бракосъчетана в блестящ тоалет в цвят пепел от рози.

Иначе булката е собственичка на школа по танци и е една от най-известните педагожки в района североизточно от Неапол. Доволна е от живота си, като има само една голяма мъка – от 15 години нейният баща не й говори, тъй като бил против това синът му Джовани да се прави на жена. Но нейната майка, брат й и сестра й продължавали да я обичат и в петък били едни от най-разпалените сватбари.

Последвайте канала на

Novini.bg
40488 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бг

2017.05.30 | 09:53

1
Е как набожни и травестити...не се връзва!!

Добави коментар

Водещи новини